FRIDAY

Fredag 12:40 och jag sitter på tåget upp till Stockholm! Är fortfarande väldigt trött för var tvungen att ta en buss vid 9 till Vingåker för jag har sovit hos Markus sen i onsdags. Har varit en sån skön vecka, ledig både igår och idag och sen är jag även ledig på måndag också.

När vi kommer till Stockholm ska vi först till hotellet sen ut och äta sen direkt till Globen för att sedan se miley cyruuus! Och imorgon ska jag shoppa, Pusshej! ♡




GREY'S

I fredags.
 
Jaha vad ska man göra nu då, har pluggat till viss del av dagen så känner att jag inte behöver göra det mer, kollat klart ALLA greys anatomy avsnitt??? vad finns det att göra med sitt liv nu?? plus att jag sov så länge inatt att jag kommer knappast somna tidigt... Det ända som hjälper just nu är att vi har vattenmelon hemma! 
Får väl leta upp en ny serie eller en bra film att se, behöver Markus här ocksååå 
 
 Imorgon är det sista skoldagen för veckan, och blir kanske parkhäng på kvällen (vi får se, ska bli pisskallt under kvällen så njaaaa..vet inte....) och på fredag åker jag till stockholm!!!
Nu ska jag ta en dusch och sen äta vattenmelon, pusshej!

LEDIG

 
 
Bild från igår när det var skönt väder... Igår kunde man sola i bikini och idag är det 14grader ute? Kul Sverige.
Aja har ändå legat inne hela dagen för är leeedig idag, sov dock lite för länge, hela 13 timmar och vaknade kl 1 hehe... Drömde mardrömmar också, usch har börjat gjort det mer och mer, speciellt om jag sover länge på morgonen.
Aja jag MÅSTE plugga nu, har ännu inte börjat på en uppsats i historian... Pusshej! ♡

HAPPY

Idag
 
Måndag, hade två lektioner, kom hem och solade lite samt kollade grey's avsnitt och käka chocklad, fick även hem ett paket från h&m som jag väntat på väldigt länge, en tröja, ett armband och sen mina leopard skor. Som tråkigt nog var för små... just my luck. Så ska beställa en större storlek, för dom var sååå snygga. 
Imorgon är jag faktiskt ledig, så det är sjukt skönt! Sen är det bara onsdag & så är vi lediga igen, wiiie är så glad just nu! 
 

GOODNIGHT

 
Hellooo, sist jag skrev var i torsdags och nu är det alltså måndag eftersom klockan är över 12. Ska försöka sova när som helst för är sjukt trött, så skriver lite snabbt vad som hänt sen jag skrev sist. 
Hade matte nationella hela dagen under fredagen och som förväntat fick man alltså sluta tidigare, vart klar runt 1 och hemma 2. Efter det åkte jag hem till Markus och var där med några grabbar och under kvällen vart det parkhäng, och tyckte det var väldigt lyckat! mitt första parkhäng för iår och hoppas på många fler.
På lördagen åkte vi runt kl 11 med Markus familj till Norrköping, Markus shoppade mer än jag eftersom jag ska till Stockholm i helgen men jag fick iallafall med mig en svart långklänning! Sen på kvällen drack vi lite med några & kollade fotboll, och grillade även lite. Idag har vi för det mesta varit ute i det fina vädret. 
 
Det var väl allt, godnatt everybody ♡

SOMMAREN ÄR HÄR

snygg kille man haaar. ♡
 
Igår alltså 21a maj bokade jag av sista engelska nationella och imorgon har vi nationella i matte hela dagen, jag är nog så otaggad som man kan bli. Sen vet jag inte om jag är glad att det är på en fredag för trots nationella så längtar man ju ändå till helgen sen, men sen tänker man varför sätter dom det på just en fredag? aja har det från kl 8:30 till kl 14.00 så blir alltså hela dagen. Kommer torska så hårt, kan säga att jag är 95% säker på att jag inte klarar det...
Men som jag sa igår alltså, efter skolan gick jag hem till Markus och eftersom det var så himla bra väder gick vi till statsparken och käkade, sen åkte vi hem till Behnam och var där med han och Valmir & spelade fifa, eller dom spelade väl mest men jag prövade på och det gick väl som det gick haha..var en skön och bra dag!
 
Idag var det också sjukt fint väder, sov dock ganska länge under dagen för fick migrän...kul.. sen har jag spelat kubb med syrran och försökt sola lite.. nu ska jag gå upp och äta. Pusshej! 
 

PRODUKTIV DAG

 
 
Idag vart det ''äntligen'' skola, trots fortfarande lite sjuk och hesaste rösten har det varit en väldigt skön skoldag och har fått mycket gjort, gjort klart flera uppgifter och när jag kom hem åt jag lite mat och sov i någon timma sen åkte jag ner till humlegården för informationsmöte kring mitt ferie jobb i sommar, ganska långtråkigt men bra med information så man vet mera. Är bara taggad på att få tjäna lite cash! När jag kom hem tog jag lite bilder till fotot för det var så fint väder, gjorde även det igår. Så har suttit och redigerat lite och är klar med alla uppgifter där nu också. 
Känner att jag är igång med studierna idag så ska strax börja på en historia uppsatts som jag inte ens börjat med, har dock ganska god med tid med den men vill hinna klart snart. 
 
Haha fy va otroligt tråkigt inlägg, Pusshej! ♡

.

HOROSKOP


HOME

Det här är ju bara irriterande, nu har jag inte varit i skolan i en snart en vecka och längtar nästan lite tillbaka, okej där ljög jag men orkar inte ligga inne längre. Dock är det ju mitt egna fel, hade jag inte varit ute i helgen hade jag väl varit frisk nu. Jaja imorgon SKA jag till skolan, förhoppningvis kan jag väl prata då också, stannade mest hemma pga av att jag har fruktansvärt ont i ena örat? och kan inte prata haha...
Men men, har hittills kollat igenom olika tidningar med kläder, och vill bara shoppa!!! måste ta en tripp i veckan eller helgen. Sen har jag druckit te och varmakoppen och ska väl snart plugga lite, för det behövs. 
Eller nej juste ska inte shoppa i helgen, glömde helt bort att om en vecka ska jag ju till stockholm och se Miley, vi ska bo på hotell och sen dagen efter ska vi ha en shoppingdag, så ska nog spara pengarna tills då..
 
Pusshej ♡
 
 

SKÖN HELG

Hejhej, har inte skrivit sen i torsdags och då låg jag hemma och mådde inte alls bra. Är på något sätt tillbaka på ruta ett nu igen, okej inte riktigt så farligt men min röst är TOTALLT borta efter helgen samt så hör jag jätte dåligt i ena örat och det gör ont i det också.. haha jag ger snart upp, orkar inte med att ha ont /må dåligt längre och har inte tid heller... men men! 
 
I fredags var jag fortfarande lite krasslig men mådde tillräckligt bra för att kunna gå upp och göra saker, så solade en liten del av dagen, åt pizza och mot kvällen möte jag upp Markus som spenderade natten hos mig. Vi åt lite gott som han hade med sig och myste till Titanic (var hundra år sen jag såg den!!) dock somnade Markus innan den var slut haha.. men kollade nästan klart hela tills jag blev trött och stängde av.
På lördagen åkte vi in till stan och mötte upp tove, matte och jonte. 
Vi allihopa drog till statsparken där ett helt gäng hängde och spelade volleyboll & kubb, vi var där tills kvällen då vi drog iväg på fest, sedan gick vi hem till Markus och sov. Sjukt skön dag tack vare vädret och bra människor!
Idag slappade jag och Markus bara, kollade film och käka bakismat. Kan inte förstå att den killen är min, så himla bra han är. 
 
Den här veckan kommer nog bestå ganska mycket av plugg, och sola om vädret tillåter. Pusshej! ♡
 
 
 

SICK

Jaha, ångrar verkligen att jag gick till skolan i tisdags, mådde ju dåligt i måndags men när ja vaknade nästa dag mådde jag bättre men efter den dagen vart jag värre, åkte till skolan ändå igår pga av nationella och åkte hem direkt efter, tror jag sov 8 timmar under dagen när jag kom hem, eller sov och sov låg väl mest och kunde inte röra mig för att jag mådde så dåligt, så idag är jag hemma från skolan och mår inte bättre heller...
Som tur är så är min klass ledig imorgon så behöver inte missa något ifall jag fortfarande mår dåligt. Men jag hoppas att jag kommer må bättre imorgon efter idag för vill verkligen INTE vara sjuk under helgen. 
Sitter just nu och kollar grey's samt dricker alldeles för mycket te och knaprar alvedon... 
PEPPAR PEPPAR TA I TRÄ
 


TORI KELLY

 

ADORN YOU

Trots att jag har mått piss idag så har jag hunnit med att gå till tandläkarn, och även gått förbi min frissör och köpt silverbalsam! sen har haft jag en liten spa kväll för mig själv med ansiktsmask osv, och imorgon blir det skola! 
Ska kolla lite grey's nu och förhoppningvis sova sen.
Pusshej! ♡
 
 

SOMMARKLÄDER

VARFÖR ÄR JAG INTE RIK?
jag dööör vill beställa allt det här och ha på mig i sommar, så fint<3<3
 

13:36

Happ, då ligger man hemma och är sjuk, förkyld med lite feber. Får hoppas det är en sån här ''sjuk för en dag'' grej, jag brukar få så. Är inte ofta jag är sjuk i ens 3 dagar och verkligen inte mer än en vecka. Händer dock ofta att jag helt plötsligt kan få världens jävla dunderhuvudvärk en hel dag eller bara feber helt plötsligt. 
Aja vaknade upp imorse och kallsvettades och har inte riktigt somnat om sen dess men har legat och vridit och vänt mig i sängen ända tills nu typ. Ska kolla grey's anatomy hela dagen och dricka te. Juste ska till tandläkarn också, kuuuul.... 
 
 
 

THE OTHER WOMAN

 
Hejsansvejsan, tjena mors, hallihallå och allt sånt, då är ännu en helg över och väldigt bra har den varit också! Fest två dagar i rad som kanske inte slutat med att jag mått så värst bra men har haft sjukt kul båda kvällarna!! 
I fredags när jag åkte in till stan var umgicks jag med Markus och Matte, sen under kvällen vart det en spontanare till värmbol och hade väldigt kul (vad jag minns..) På lördagen drog vi hem till Matte för inflyttningsfest och där hade jag också väldigt kul!
Och idag gick Markus och jag på bio, det vart ''The other woman'' en riktig chick flick! och tyckte faktiskt den var väldigt bra! Vi båda var nog mer sugna på att se bad neighbours som gick senare men då hade jag inte kunnat hinna med någon buss hem så vi valde den här istället!
 
Det var väl min helg, tog inte alls många bilder heller som jag sa att jag skulle, de enda bilderna jag oftast har på mobilen är ifrån snapchat, alltså kass kvalité..
Men men! hoppas ni har haft en bra helg, pusshej! ♡
 

»

 

TYPISKT MIG

Hejhej idag åkte jag till skolan så jag var där kl 08:30 då nationella började, hade inställningen att jag skulle sitta där i 3 timmar. Men så vart det ju inte, vart klar med det på en timma och sedan var man tvungen att sitta kvar en halvtimma till?! men han precis så jag åkte hem med 10 bussen. Så var alltså där i bara 1/5 timma.. när jag kom hem åt jag en bacon macka och gjorde något som är så typical mig, somnar i soffan i en timma, byter plats till min syrras rum och sover där i två timmar, hon kommer hem så går ner till mitt rum och somnar där igen i 2 timmar (!!!) sov alltså bort sammanlagt 5 timmar av dagen idag hahaha, och det värsta är att när jag somnar under dagen så drömmer jag så sjukt mycket mardrömmar men ändå somnade jag om flera gånger vetande om att jag skulle fortsätta drömma.. var nästan så jag grät när jag vaknade upp och det har aldrig hänt förut...
 
 
Iallafall efter det gjorde jag något jag behövt göra på väldigt länge, nämligen städa mitt rum, och jag dammsög, tvättade speglar och fönstret, dammade och tvättade i alla hörn haha fick något ryck. Och nu sitter jag här med en vrålande mage och väntar på att maten ska bli klar... ska äta hamburgare med pommes!!!! bästa på hela dagen. Pusshej! ♡
 
 haha fyfan va tråkig bild men har verkligen inga intressanta, en sak jag måste ändra på! att ta mer bilder, alltså roligare bilder än egopics...
 

As long as you are with me, there's no place i'd rather be.

 
Hejhej på er, det här kan nog ha varit den långsammaste och gråaste dagen på ett tag, vart tog solen vägen? Iallafall fyllde ju år igår så runt kl 6 åkte jag hem till Markus och spenderade natten där. Fick en jätte fin klocka och halsband av honom, så gullig! 
Imorgon har vi svenska nationella från halv 9 till 11 och sedan slutar jag! så blir en kort skoldag. Sen på fredag har vi ingen idrott så blir sovmorgon då, vilket vi haft varje dag denna vecka. Jätte många lektioner som är inställda både nu och nästa vecka! Men jag klagar inte.
 
Sitter just nu med en silvertoning i håret  ihopp om att få en lite ljusare ton, ska även köpa silverschampoo så ja hinner få det lite ljusare till sommaren! Sen så bleks det mycket i solen också.. Om det nu kommer någon...
 
Nä nu ska jag sluta babbla, Pusshej! ♡

B'DAY

 17 år idag.
 
Nu fyller jag äntligen år, dock en tråkig siffra.. men nu är man iallafall ett steg närmare 18! 
Idag har jag inte haft för mig något speciellt alls, har fått sovit ut vilket var väldigt skönt. Sen har jag fått pengar från båda mamma och pappa samt mormor och morfar, en bråvalla biljett (Fick dock den för några dagar sedan) sen betalade även mamma min färgtid, sen ska jag få en iphone 5s också så småningom!
Sen fick jag även en Miley cyrus biljett men den fick jag redan någon gång i julas så.. Dock var det inte något jag önskade mig det var mer en överraskning för mamma och mig ifrån pappa! så ska se henne i stockholm i slutet av maj!
 
Senare åker jag hem till Markus, det enda jag behöver för att få en perfekt dag är att träffa honom ♡

HJÄRTA

 

SUMMER COME SOON

Vill ha sommar så man kan använda klänning och öppna klackar, vill kunna använda shorts och vara barbent dagar och kvällar, gå på festival och grilla/umgås med dom bästa, och allt annat som hör till sommaren.
Please come soooon!
 
hittade en gammal klänning som jag köpte för två år sen, nu vill jag bara använda den...
 

NY VECKA

Glömde bort att jag fyller år imorgon? är inte ens taggad heller, dock brukar jag aldrig vara det inför födelsedagar men lite pirr borde man väl känna.. aja ska bli kul att komma lite närmare 18 och att få pengar/presenter. Beställde ju bråvalla biljett här om dagen som var en födelsedagspresent!
 Jag är en sån där tråkig person som helst föredrar pengar eller en överraskning, alltså att man gör något än att få en present. Kan dock gilla mer att få en present om det är någon jag tycker om mycket som lagt ner tid att köpt något till mig. Men sen är det faktiskt mer roligare att göra något, som att åka bort någonstans eller äta ute typ. 
Har iallafall en väldigt lång sovmorgon imorgon och bara två lektioner + slutar tidigare, bra tajming till födelsedagen iallafall!
 
Inte så roligt inlägg men har inte så mycket mer att säga, måndag idag och lika tråkigt som vanligt. 
Pusshej! ♡
 
 

FÄRGAT HÅRET

inte bästa bilden men..

VALBORG OCH ANNAT..

Har knappt några bilder från valborg eller helgen, bara en massa videos...
 
Oj, har inte skrivits sen i måndags alltså nästan en vecka sedan! Vad som har hänt är väl att jag gick dom sista dagarna i skolan förra veckan, och på onsdagen började min valborg bra med att jag färgade håret vid kl 3, och vart jätte nöjd!! körde på ombre igen och stortrivs i det. Sedan åkte jag hem till Elin och var där med tjejkompisarna man känt längst och som jag inte varit med allihopa på sååå länge så det var jätte trevligt! men förutom det så sög min valborg, drog väldigt tidigt från en tråkig fest (var väl helt okej egentligen men var inte på humör för lokalfest) Menmen, sen har jag varit hemma hos Markus ända sen i torsdags till idag! Och vi har varit där flera stycken för Markus var ensam hemma hela helgen och det vart faktiskt två väldigt roliga dagar! med både alkohol och mycket skratt & annat kul. Man kan inte gå en sekund med dom utan att skratta iallafall haha..
 
Den här veckan är det en massa nationella och är inte taggad för fem öre men det är bara och köra på! nu ska jag kolla klart The vampire diaries och sedan sova. Pusshej! ♡