KEEP GOING

 
Kom hem från skolan för ungefär en timma sedan, vi slutade även tidigare idag pga inställd svenska lektion och imorgon är alla lektioner inställda. Haha det lönar sig att gå media, kan inte säga hur många gånger lärarna har lyckats ställa in lektioner/varit sjuka på samma dag. Så är alltså ledig imorgon och ska plugga till en viss del av dagen, men sen så känner jag inte alls för att bara vara hemma och dega så ska väl försöka hitta på något också, blir nog att jag åker till Markus eller något. Nu ska jag kolla klart senaste TVD avsnittet och sedan ta en tupplur.. så himla trött.
 
Pusshej! ♡
 

SKÖN HELG

 
Hejhej! denna helg påbörjades med att jag och Elin tog bussen till Ronja vid kl 5 i fredags och gjorde oss iårdning för kvällen. Vid 7 var vi alla hemma hos Freija för att förfesta innan lokalfesten, och som det oftast är så hade jag mycket roligare där än på själva festen. Men i helhet var det väl en helt okej kväll! 
Sov hos Markus så vaknade upp där och mådde relativt bra efter kvällen, kl 1 ungefär åkte vi till Nyhem för att kolla på en basket match. Sedan spenderade vi hela eftermiddagen med Tove, John, Jonte och Hannes. Var faktiskt en sjukt skön dag, vi spelade lite basket och bara chillade (det var så himla bra väder!! kunde gå i bara en tunn tröja)
 
Och sedan drack vi lite under kvällen, jag lyckades somna mitt under allt haha största party poopern och vaknade upp runt halv 4...
& idag har vi bara legat inne, käkat pizza på Venezia och kollat American horror story. Pusshej! ♡
 

LITTLE

haha kollade på lite bilder från när jag var liten förut..

 

MELLIS

Skippade matte lektionen och drog hem redan vid 11 för att en av våra media lektioner var inställda. Sitter just nu i köket och har skurit upp en avokado för att äta, har haft lite dålig aptit hela veckan så när man inte är sugen på något men ändå hungrig så går alltid avokado ner! 
 
Nu ska jag kolla på baksmällan 3, (kommer knappt ihåg vad som händer i den) sedan ska jag städa mitt rum och om jag känner fört ta en promenad!! Hejsvejs 

TORSDAGMORGON

Godmorgon allihopa! igår var jag i skolan till halv 4 då jag slutade och tog bussen till stan och traskade hem till Markus. Vi började kolla på en ny serie, nämligen ''American horror story'' har velat börja kolla på den länge, vi kollade ungefär 5 avsnitt och vill bara kolla nu när jag har en tråkig lektion.. men vi har ju börjat tillsammans så får vänta.. Idag slutar jag vid halv 2 men funderar på att skippa matten så jag slutar runt 12.. 
 
Ikväll sover jag nog med Markus igen och imorgon är det äntligen fredag! ska även på lokalfest på kvällen.
Pusshej och hoppas ni har haft en bra morgon ♡
 
 
 

CLOTHES

Kan inte sova så sitter och kollar på lite kläder från nelly.. som vanligt.. Inte är det kul dock, för har inga pengar till att beställa något just nu. Men men någon gång!
 
Lite snyggt från Nelly!
 

NY DESIGN

Som ni ser har jag gjort om designen på bloggen (finally...) har haft samma alldeles för länge. Laddade ner den från någon sida men gjorde om ganska mycket på den, är dock inte riktigt nöjd så har den här för tillfället. 
 
Tyvärr vart jag hemma från skolan idag med, vaknade upp och mådde värre än dagen innan och sov verkligen ingenting inatt. Men nu mår jag lite bättre och imorgon måste jag till skolan.
 
Är otroligt uttråkande att bara ligga hemma, men ska väl sätta på en film nu för att fördriva tiden. 
Pusshej! ♡
 

HOME

Idag stannade jag hemma för mår lite krassligt och var också överdrivet trött, sov till kl 3 idag.. Kommer inte bli lätt att stiga upp imorgon. Men jag ska inte vara hemma något mer från skolan, har på tok för mycket frånvaro. 
Åt precis upp ett paket ramen nudlar, såå gott! och ska kolla klart på Anchorman 2, haha sjukt roligt film! 
 
Pusshej! ♡
 

SMASH INTO YOU

And I'm soaked in your love
And love was right in my path, in my grasp
And me and you belong
 
 
 
 

TIDEN GÅR FORT

Ännu en helg har nu passerat, lika snabb den som de andra. Har haft en bra helg, i fredags gjorde jag inget speciellt under dagen vilket gjorde mig sjukt uttråkad, och sedan vid 8 någon gång tror jag? bestämde Tove och jag oss för att åka till stan hem till Patrik, så vi hängde där & drack med bra folk hela kvällen, var faktiskt väldigt kul! sov sedan hemma hos Markus. Och på lördagen var jag med Jonte och Markus under dagen, åkte sedan hem och fixade lite och på kvällen tillbaka till stan för fest. 
Idag har vi bara chillat, käkat donken mat (hallelujah) fick min älskade mango/ananas smoothie också!! fööör god! 
 
Det var väl allt, hoppas ni har haft det bra kompisar, Pusshej! ♡
 
 
 

THURSDAY

 Life is short, so never forget to smile. After all, you’re only as happy as you let yourself be.
 
Hejhej, ligger just nu i sängen halvt uttråkad, Tove skulle ju sova här ikväll men det vart lite förhinder så hon kunde inte. Men kommer träffa henne imorgon så gör inget! annars så gick skoldagen väldigt snabbt, halv 2 slutade vi och jag åkte en väldigt jobbig bussresa hem. Har sedan dess inte gjort något alls speciellt mer än att jag gjort klart en powerpoint till engelskan och ätit mat. Imorgon börjar jag lite senare än vanligt för ska inte vara med på idrotten, och efter skolan ska jag och Tove hitta på något kul! miss you bebo
 
Nu ska jag ta en dusch sen försöka sova, hatar dock att sova ensam.. 
 Pusshej! ♡

-

.


 

NYA JEANS

 

HUVUDVÄRK

Hade en bra dag igår vilket såklart resulterar i en dålig dag idag, har haft världens huvudvärk hela dagen och har fortfarande, åkte hem lite tidigare från skolan och när jag stod där i snö stormen tänkte jag att jag måste ha något gott när jag kommer hem så köpte med mig lite chocklad, nu har jag tagit en treo och ska sätta på en bra film och mysa lite. Hatar dock att vara utan sällskap.. 

Imorgon sover Tove hos mig, har saknat den filuren 


BRA DAG

Heeeej everybody, har inte skrivit sen i söndags. Har hunnit beställa hem ett par as snygga jeans och ett par glajjor, dom kommer förhoppningvis imorgon! Idag slutade vi redan vid 11 och efter skolan gick jag, Elin, Victoria & Ebba en stund på stan och köpte lite saker. Åkte sedan hem och duschade osv, tog även bilder med min syster till en uppgift i skolan och tog sedan bussen till Markus vid 5. Gick in en snabbis på åhlens för glömde köpa en sak där tidigare idag och nu sitter jag här, han och Valmir sitter just nu och spelar fifa... men det gör inte så mycket för måste ändå göra klart en skoluppgift. Imorgon har vi sovmorgon till kl halv 11 så då ska jag sova ut!

Det var väl allt, pusshej! ♡

.



WEEKEND

Hejhej nu är ännu en helg över, gick överdrivet snabbt denna gång också tycker jag.. Iallafall på fredagen åt vi alla tjejer på rhodos och det var jätte mysigt och jag blev jääätte mätt kändes verkligen som att jag skulle spy men gott var det! sedan drog vi några stycken hem till Fredrik och Sofia på fest, vilket vart väldigt lyckat tycker jag! Markus och jag ramlade in hos honom någon gång runt kl 2.
På lördagen köpte vi pizzakit osv och tog med oss hem till Jacob där han och hans flickvän väntade på oss, så vi gjorde hemma gjord pizza och var med dom ända tills kvällen. 
Idag har vi bara legat inne och degat, käkat ännu mer pizza och sånt man gör på söndagar.
 
Annars så ska jag beställa lite kläder imorgon, var för några veckor sen och shoppade men det var första gången på väldigt länge och nu när jag har pengar och inte har något annat att slösa det på så kan man ju lika gärna slå till ifall man hittar lite fint. OCH ska nog beställa tid för att färga håret imorgon......Pusshej! 
 

SUNNY DAY

Torsdag. Var en väldigt skön skoldag idag och när vi hade slutat halv 2 drog vi tjejer ner på ''stan'' och köpte blandannat fika som vi satt med på några bänkar i solen, gud vad skönt det är att det kommit lite värme och sol äntligen, synd att det ska snöa i helgen (vad dom säger iallafall..) tog bussen hem halv 4 ungefär och har sedan dess käkat avokado mackor och umgåtts med min yngsta syster. 
 
Imorgon efter skolan ska jag hem och göra mig iårdning sedan vid 6 ska vi några stycken till Rhodos för att äta och fira Ronja som fyllde 17 år idag!! så grattis till henne!
Pusshej!
 
 

MIN ♡

 
Eftersom vi var lediga idag så sov Markus hos mig igår, vi tog en sväng ner på samhället och åt pizza sedan köpte vi lite lösgodis och myste hemma hos mig hela kvällen, för bra den killen ♡ Idag gjorde jag inget speciellt mer än att jag gick ut på en långpromenad, lyckades somna en timma under dagen and that's pretty much it. 
Två skoldagar kvar sedan är det helg, alltid lika behövligt. Nu ska jag kolla oscarsgalan, wiie
Pusshej! 

MARS

Är inte alls på blogg humör så vi får se hur mycket inlägg det blir framöver... Blir väl någon gång när jag känner fört. Iallafall, helgen har spenderats med bra vänner och bästa pojkvännen. Har varit fint väder till mesta del av dagarna och VARMT! Idag var det sol och runt 15+ tror jag? Markus och jag åt subway ute i solen och satt sedan på en bänk i solen i några timmar med hans kompisar, alltså en bra söndag när man var lite seg och bakis. Mars har börjat väldigt bra!
 Den här veckan är vi lediga på onsdag, så tummen upp till det! vi får se vad jag hittar på den dagen. 
Nu ska jag väl slå på en film och sedan försöka sova. 
 
Pusshej!  ♡
Lite bilder från helgen (några bilder är tagna från Tove) 


FETTISDAGEN

 
 
Igår var det fettisdagen så fick i mig en vanilj semla. Idag är jag hemma från skolan så har suttit och pluggat matte till mesta del av dagen, ska fortsätta mer senare för har prov på fredag.. Nu ska jag laga lite mat, är sjuuukt hungrig. 
Pusshej! ♡

JERSEY TOPS

Några snygga jersey tröjor, tycker det är skit snyggt att ha till sommaren!

5 SAKER NI KANSKE INTE VISSTE OM MIG

 
- Är så himla glad att jag har just mina vänner och att jag hade turen att träffa dem!
 
- Förra året var det värsta året jag varit med om och jag mådde riktigt dåligt, är jätte glad över att jag mår så bra nu och tror verkligen det här året kommer bli mycket bättre!
 
- I sommar ska jag till Bråvalla för andra gången och är super taggad på hela festivalen, men mest av allt att se Kanye west. Har lyssnat på han så himla länge och blir helt pirrig i magen när jag tänker att jag äntligen ska få se honom!
 
- Ungefär 90% av alla jag träffar som inte känner mig tror att jag är utländsk (några som fortfarande gör.....) haha men jag är helsvensk!
 
- jag älskar att sjunga och har gjort hur länge som helst men har aldrig haft tillräckligt bra självförtroende att visa för folk, några av mina kompisar har hört mig och min familj.
 
Det var väl lite saker ni kanske inte visste om mig... :)
 

14:14

 
 Hejhej, nu har ännu en helg passerat och jag tycker det är lite läskigt hur snabbt tiden går? dock är det bara bra för det betyder att vi går ett steg närmare sommaren varje dag.
I helgen vart det fest båda dagarna även ifall jag sa att jag skulle vila ena dagen, men det var kul så det gjorde inte så mycket. Igår kväll sov jag hos Markus, det betyde alltså att jag fick sova extra länge imorse, så det var skönt! Just nu har vi matte och sedan svenska som slutar 15:20.
 
Känns riktigt jobbigt när man vet att man inte kan slappa och sova när man kommer hem utan måste sätta sig på direkten och plugga.. Otroligt seg måndag.
Aja, hejdåååå på er! ♡
 
här får ni lite musiktips: Childish Gambino – I. crawl