TRÖTT

 
Första lektionen idag var idrott och nu har vi historia och sedan svenska tills kl 12 då vi har lunch, sen matte och slutar vid halv 2. Egentligen borde jag jobba lite mer just nu men kan inte vara mer otagg och trött på skolan än under en fredag för vill bara sluta! Ikväll blir det nog lokstallarna vid kl 7 för att kolla en av mina kompisars band och sen förhoppningsvis fest. Pusshej! 

COLD

 
 Torsdag. Hade två lektioner som jag jobbade väldigt mycket på så är inprincip klar med två uppgifter nu, känns bra! hade en lång hålltimma sedan och vi hade egentligen matte kl halv 1 men den lyckades vi övertala matteläraren att skippa så åkte hemåt kl 12. Väl i vingåker var jag nog trött eller bara allmänt glömsk för visste att min buss inte åkte från station men åkte dit ändå så fick sen gå 1,5km hem till mig, inte alls jobbigt men KALLT.
 
Dock fick jag min räddning när jag kom hem och hittade en Ben and jerrys glass i frysen som jag tog och la mig i sängen framför ett PH avsnitt. (Förlåt till den som hade köpt den...... Maddis...?)
 
Ikväll spenderar jag kvällen/natten i Katrineholm och imorgon är det äntligen fredag! Pusshej.
 
 

TRÅKIGA ONSDAG

 Snygg ombre frisyr
 
 Jag har typ cirka världens tråkigaste blogg, vill ibland uppdatera med roliga saker och om min vardag men ALLT är så tråkigt. Min vardag är tråkig och jag är tråkig, och påtal om tråkig.. mitt hår är väldigt tråkigt just nu när det bara är brunt, så funderar starkt på att skaffa ombre igen? trivdes verkligen med det förut och det är lite annorlunda. Dock inte lika ljust som förut, då blir det en mörkare version eftersom mitt hår redan är såpass mörkt. Ska fundera på det lite... 
 
Annars så var jag hemma från skolan igår pga mådde lite halvt dåligt, runt kl 8 tog jag bussen till stan och sov här och nu har jag digital skapande. Dagen slutar inte förns kvart i 4 idag och det är bara massa jobbiga lektioner.. Efter skolan ska jag snabbt in på Åhlens och köpa en mascara sedan hemåt. 

DRUNK IN LOVE

 
We woke up in the kitchen saying,
"How the hell did this shit happen?"
Oh baby, drunk in love we be all night
 
Har inte skrivit sen Tisdags förra veckan, men har inte gjort så värst mycket speciellt. Spenderade lite tid efter skoldagarna i stan och pluggade en del också. I Fredags slutade våran klass kl 12 så då drog jag, Tilda, Ronja, Victoria och Elin hem till Ronja och hade ''pannkaksbrunch'' om man kan kalla det det haha. Stannade kvar där och pratade & skratta en massor tills kl 6 då jag drog till Markus. 
I Lördags åkte Tove hem till mig och väntade tills jag kom hem från stan och så vart det en massor med prat osv som vanligt, saknat henne så mycket!! kl 7 tog vi bussen till Flen med ett flertal Katrineholmsbor och drog på fest. 
Kvällen började bra men slutade med en lång promenad ute i alla minusgrader... 
 
Den här skoldagen slutar inte förns kl 20 över 3 för mig och är inte på humör alls för att sitta här längre, dock fick jag extra mer sömn imorse än vanligt för behövde inte ta den tidiga bussen från Vingåker till skolan, så det var skönt!

/Tre bilder ifrån helgen
 

23:06

Hej! Egentligen vet jag inte riktigt varför jag skriver ett inlägg för jag har verkligen INGET intressant att skriva om. 
Idag slutade jag skoldagen med vår sista lektion kl halv 2, vilket var foto! var extra kul idag för vi fick ta kort i studion med extra belysning osv på varandra. Vi tjejer tyckte det var så kul så vi bokade in studion till imorgon också på våran håltimma! en liten kul grej. 
Väntade sedan med Elin tills bussen kom och traskade sedan hem till Markus och var med han tills kl 5 då jag åkte på utvecklingssamtal. När jag väl kom hem somnade jag i någon timma i sängen och har sedan dess pluggat matte med pappa. Nu ska jag gå och ta lite te sen sätta på en serie och sova!
 
Haha typ den mest ointressant texten någonsin men det var min dag iallafall! 
 
TITTA VA LÅNGT MITT HÅR VAR FÖRUT
Saknar Ombren också... (dock var det här innan jag färgade en ännu ljusare ton av den) tror till och med den här bilden är typ prick ett år sedan..
 

PLUGGVECKA

Förra veckan var väldigt skön så såklart ska denna bli väldigt jobbig, dock ska jag inte klaga! Media är inte så värst jobbigt på pluggfronten annars. Har iallafall ganska mycket plugg blandannat matte prov på torsdag som jag MÅSTE klara! dock lutar det inte riktigt åt det nu.. men ska alldeles strax börja plugga till det, tänkte bara skriva lite först.
 
Hade ju somsagt långhelg denna helg och det behövdes verkligen, han med både mys häng hemma hos Fredrik med de bästa, fest hos en klasskompis och en kväll då jag bara låg hemma och slappa (har inte hänt på väääääldigt länge) 
Annars har jag inte så mycket mer intressant att skriva om.
Pusshej!
 
 

HAPPY

Jag tog långhelg redan vid 12 idag och nu är världens bästa Tove här. Är allmänt glad just nu och hoppas det håller!
 
 
 

TATTOOS

NIGHT

 
Ligger just nu bredvid världens bästa Tove och kollar datorn osv, ska väl sova strax. Så glad att jag har dig Tove, my bebo.
Har annars kollat "The wolf of wall street" idag, fet rulle! Rekommenderar!
Imorgon är sista dagen i skolan för denna vecka, och ska spendera dagen efter skolan och kvällen med Tove, sen får vi se vad vi hittar på för rackartyg...

22:09

 
 
Idag var jag i skolan and that's pretty much it. Käkat en jävla massa mat och kollat Orange is the new black är vad jag har gjort resten av dagen! Imorgon har jag en liten sovmorgon och går sedan till kl halv 4, har sånn jävla ångest just nu över skolan och kommer bli en seg dag känner jag redan nu. Pluset med imorgon är att bästis ska sova hos mig och det är alltid trevligt! 
Sen kan jag iallafall vara glad att jag slutar kl 12 på torsdag och tar redan helg då! Och så som jag blivit nu på senaste tiden så MÅSTE jag hitta på något då och i helgen, hatar att inte göra något...
dock vet jag en grej jag kanske ska göra! 
 
Nu ska jag fortsätta kolla Orange is the new black och sen sova, pusshej! 

ALL OF ME

Give your all to me 
I'll give my all to you 
 
 

COZY

Kaffe, vindruvor och Orange is the new black. 

MONDAY

Hejhej, Jag spenderade hela denna helg i Katrineholm, myste och drog även på 20års fest med väldigt bra vänner. Igår var det skönaste att ta en lång dusch och äta pizza, somnade lite väl sent för att vara dagen innan en måndag och det gjorde mig såklart glömsk nog att ställa in alarmet, så vaknade ungefär precis när min lektion började (vi hade sovmorgon idag..) Egentligen hade jag nog sovit just nu om jag var hemma en annan dag men kunde inte somna om. Så hittills har jag käkat frukost och checkat tumblr..
 
Ska väl slå på en film nu och ligga här i sängen, dock glad att jag inte är ute pga alla minusgrader (!!!)
Pusshej!
 

TUMBLR

http://rewindthehappines.tumblr.com
http://rewindthehappines.tumblr.com
http://rewindthehappines.tumblr.com
 

1+1

ÄLSKAR det här live framträdandet med Beyonce, kan lyssna på det hur många gånger som helst.
 

HATA MATTE

Idag var det skola och jag slutade som vanligt 13:30. Åkte hem och har sen dess ätit mängder med tacos och tjurat över att jag suger på matte och kommer aldrig klara det. Förutom det så rullar livet på ganska bra, fredag imorgon och en vecka närmare slutet av vårterminen och sommaaaaaaar, längtar mer än något efter värmen och frihet.
Ikväll ska jag plugga plugga plugga
 
Här får ni en drös med egopics för jag hade tråkigt här om dagen så tog på mig lite röttläppstift och tog kort.
(Mitt hår har växt fett mycket??? Snälla bli lika långt som förut till sommaren...)

18:34

 
 
 

BACK TO SCHOOL

Lovet är nu över och jag har gått två dagar i skolan. Snart fredag intalar jag mig varje dag! trots att jag har sådan sjuk ångest över allt i skolan osv så ska jag försöka att bara köra nu tills sommarlovet, vi har ju ändå sportlov om en månad sedan påsklov så det ska nog gå! 
Annars så har jag gjort så mycket nästan varje dag under lovet att jag fått typ abstinens, måste göra något hela
 tiden. Igår var jag i skolan till halv 2, åt sedan på mcdonald's med Elin och drog sedan till Örebro för att shoppa. Fick med mig två tjocktröjor, en bustier och ett linne, samt flera ringar och earcuffs. Är väldigt nöjd!! Så länge sen jag var och shoppa (om man bortser från all nätshopping..)
Ska dock åka snart igen för behöver lite annat. Idag har jag varit i skolan, sedan på läkarbesök. Åkte vidare hemåt, och har sen dess käkat bullar & kollat PH. Nu är jag rastlös igen och funderar på om jag ska ta en promenix....
 
Pusshej!
 



 

MER FRÅN NYÅR


 
 

GRATTIS!

 
Så nu har jag laggt upp lite bilder från The great gatsby festen i ett inlägg under, tog mer än jag trodde jag skulle så det var bra! dock är några snodda från kompisar. 
Jag hade en jätte bra kväll och det var så kul att alla klädde ut sig! Somnade runt halv 4-4 hemma hos elin med henne och tove och nästa dag drog vi alla till joan's och käkade. Satt kvar där ett bra tag och sedan åkte vi hem till elin och däckade alla i hennes säng, ganska utslitna.
Resten av kvällen spenderade jag hemma, var överdrivet trött men somnade inte förns kl 2? och vaknade kl 3 idag.. inte bra och vända dygnet såhär...
Idag har jag inga speciella planer mer än att pappa ska beställa mat till mig, dock ätit sånt typ tre dagar i rad nu, men men är det lov så är det!
OCH min syster fyller 14 år idag!!!!! så grattis grattis till henne!

THE GREAT GATSBY

 
'
 

TONIGHT


 

Ikväll kommer jag se ut ungefär såhär och jag är så himla excited!! kommer kanske ha en annan klänning, har den på bilden som alternativ och en vit. Elin och jag tar en buss vid 4 till stan för att hjälpa till innan festen börjar. Får hoppas det här blir en riktigt bra kväll/natt! 
 
Lyssnar lite på denna lista just nu för att tagga till:
 Various Artists – Music From Baz Luhrmann's Film The Great Gatsby
 

NEW YEARS EVE

(Tog knappt några bilder under hela kvällen och dom jag tog är inte så bra tagna men kanske slänger upp några någon dag. Annars får ni nöja er med bilder på mig hehe..)
 
Igår var sista dagen av året 2013 och idag är första dagen på 2014. Känner inte direkt att det är en så stor skillnad vilket det inte är förutom att man skriver året med en annan siffra, men det känns ändå skönt att få kasta iväg 2013 och börja 2014. Det här året tänker jag försöka göra till ett av mina bästa år. Firade in året igår  med fest, kyssar, vänner, alkohol och raketer. En av dom bättre nyåren. Idag har jag legat inne nästintill hela dagen och det ska jag fortsätta med, dock är jag väldigt sugen på chips vilket vi inte har hemma.. men orkar inte riktigt lämna sängen haha... Imorgon ska jag på fest igen och den här gången är det maskerad, ''The great gatsby'' inspirerat. Ska bli väldigt kul!

Pusspuss kompisar hoppas ni hade ett bra nyår!