LAST COUPLE OF DAYS

Hejsvejs vänner, har inte orkat skriva och tänker inte skriva så värst långt nu heller. 
Det är jullov så har lite roligare saker för mig. Har hängt med bra vänner, dragit på fest, ätit på Joans med elin, åkt buss ett antal gånger och sov även bort halva kvällen igår och förmiddagen idag. Satt dock bra så trött som jag var. Imorgon är det näst sista dagen på året och den ska jag nog spendera hemma, ladda upp till en fest vecka och ett helt nytt år! Sick att 2013 gått så himlans fort. Men jag klagar inte, är sjukt taggad på det nya året och vad det har att erbjuda. 
 
Hoppas ni har det bra homies
Shao!
 
 

JULAFTON

 
Hejhej! har inte skrivit på ett tag. Inte sen innan jullovet började, vilket var för några dagar sedan.
Har hunnit gått på fest, myst hemma med familjen framför bingolotto, tagit en tripp till Ikea och nu idag Julafton. 
Vaknade runt 11 imorse och satte mig och kollade tv med min yngsta syster och sedan gjorde vi oss iårdning och åkte till mormor och morfar. Var där med mina kusiner osv tills kl 7 då vi åkte hem och öppnade paketen, sen kollade vi lite traditioner på tvn så som karl-bertil jonssons jul. 
Har idag ätit julmat två gånger och en väldans massa chocklad. Så känner mig väldigt mätt och belåten just nu och ska nog sätta på en film och sova.
 
Imorgon ska jag måla väggarna i mitt rum och sätta ihop min nya säng. På kvällen får vi se vad jag hittar på. Pusshej! (kan skriva i ett annat inlägg vad jag fick i julklapp sen)
 

CHRISTMAS




18:35

Måste dela med mig av min lycka, provade båda klänningarna nyss och dom satt som en smäck!
 Blir den med långa ärmar till nyår iallafall, den andra var bara så himla fin och gullig. Skulle ha köpt den i en annan färg också....
Har beställt klänningar från Nelly minst 10 gånger, är lite av en klännings-freak, även ifall man typ aldrig får tillfälle att använda dom förutom på fest och sommaren. 
 Nu ska jag käka lite och fortsätta läsa om ergonomi...
 
Tog bara kort på den ena klänningen för orkade inte ta på mig den andra igen haha..(ursäkta mitt stökiga rum)

SISTA VECKAN

 
 Onsdag. Två dagar kvar tills denna vecka är slut och jag tar jullov. Ska sitta fint som snus! 
Julafton, Nyår och allt där emellan.  
 Annars så har jag gjort väldigt mycket varje helg några veckor tillbaka så är alltid jätte trött i veckorna.
Men har haft väldigt bra schema denna vecka och inte för mycket plugg alls. Dock måste jag träna till ett ergonomi prov tills på fredag idag... Inte lika kul. 
Nu ska jag kolla lite Satc avsnitt och vänta på att tiden ska gå.
Pappa kommer hem lite senare med mina två klänningar från Nelly, hoppas dom passar!! 
 
Gud, måste bara skriva detta. Jag har blivit överdrivet lat, mer än förut.
Jag gick alltid en 5-6km powerwalk varje dag i minst 5 månader förut, och allt jag gör nu är att gå från bussen och hem typ. Haha skärpning skärpning Emilia. 
Aja får väl köra på den vanliga ursäkten, börjar EFTER nyår....
 
 
 

SAMANTHA

 
 

JUST ORDERED

Äntligen kom klänningen jag velat ha så länge tillbaka i min storlek, har försökt beställa den i flera veckor... 
Beställde även en kort klänning också som jag tyckte var gullig. Båda i svart, känner att jag kommer ha användning av båda i framtiden så om dom passar blev det nog ett riktigt kap! Någon av dom blir det nog på nyår om jag inte hittar någon annan. Hoppas hoppas dom passar nu...
Pusshej!
 
 
 

FÖRRA ÅRETS

Såhär såg min klänning ut förra nyår, väldigt glittrig och festlig. Det här året ska jag köra på mer classy, helt svart. 
Kändes lite onödigt nu i efterhand att jag köpte just den, har inte använt den en ända gång sen efter nyår. För att jag använder inte sådana klänningar alls annars så.. ska nog försöka sälja den. Så om någon är sugen är det bara och skriva antar jag, men jag ska någon gång i framtiden lägga ut lite fler kläder på blocket eller här lite mer seriöst. Den är iallafall i storleken S och beställde den från Nelly.com förra året.
 
Uppdaterad info: Den kommer från märket Issue 1.3 och säljer den för 150kr eller bud.
Såld!
 
 

PROM

 
 

21:55

Just ride with me, just die with me, that gun store right there
 
 

MATTE

 Måndag. Brukar oftast vara en plåga men idag har det inte varit alls jobbigt, sovmorgon och slutade sedan ungefär 4 timmar tidigare än vanligt. Kom hem och har sedan dess kollat lite avsnitt av satc och skrivit en historia uppsatts. När jag väl börjar med plugget är det faktist väldigt lätt och flyter på, men det ända jag inte kan få mig själv att jobba till är matte. Har inte öppnar boken på flera veckor och ligger efter en massa. Suger på det och får ångest, usch.. 
Nu ska börja på min svenska insändare nu och sen försöka göra några tal i matteboken.... (Roligt inlägg) 
Bye!

BORN TO DIE

De senaste helgerna har jag haft roligare än på länge, umgåts väldigt mycket med Tove nästan varje sekund och gått på fester som slutat lyckat nästan varje gång med mycket skratt. Och får hoppas det fortsätter så framöver också. Vill bara ha jullov just nu men de två veckor som är kvar klarar jag nog av! Den här veckan är sjukt chill i skolan, lediga på fredag och en massa inställda lektioner vilket gör att vi slutar tidigare nästan varje dag. Dock måste jag ta till den mesta lediga tiden till att plugga men det kan jag tycka att jag behöver, har varit så slö dom senaste dagarna.
 
Den här söndagen har jag för det mesta legat i sängen, jag och några sov kvar i stan och tog bussen vid 20 över 12 hem, sedan gjorde tove och jag makaroner och kollade idolfinalen som vi sedan båda två somnade till i någon timma. Sedan åkte hon till john, och jag har sedan dess legat och lyssnat på musik samt kollat satc avsnitt. Pusshej!
 

TJA

Detta är en blogg rape från mig

 

WEEKEND

Har verkligen inte orkat skrivit på den här bloggen de senaste veckorna.. No inspiration at all.
Men lite bilder kan ni väl få då och då och ska försöka skriva när jag känner fört. Igår var det fest och idag har jag umgåts med tove hela dagen, hon åkte nyss och kommer sedan tillbaka och då ska vi käka pizza och sen tar vi 8 bussen till stan för fest igen. Hoppas alla har en bra helg! 
 
/Från Halloween.
 
 

GIVE ME SUMMER

Ge mig sommar, värme, lätta kläder, att kunna vara barbent, festivaler, sena kvällar och solnedgångar, fester, att sola utomhus och ledighet framförallt. Snälla vintern och våren, gå snabbt! 
 
Jag är verkligen inte en vinter person, and don't get me wrong, älskar julen och stämningen, julklappar, maten osv. Men allt som har med att det blir mörkt redan kl 3 och minusgrader, samt att man på något sätt blir deprimerad gör mig inte minsta lilla glad. Nu vill jag bara ha julafton och nyår överstökat så kan vi förhoppningsvis snabbt gå mot sommaren...
 
En ny kjol ja köpte för några veckor sedan! vill börja använda den, samt mina klackskor..
(vet att dom inte är knäppta på bilden haha)
 
 
 

15:08

 

BLAME GAME


Kommer nog inte somna så tidigt ikväll, men det gör inget när man lyssnar på bra musik och kollar Satc avsnitt.
Goodnight.