TRE DAGAR KVAR

Hejheeej, har ingen blogglust alls just nu och det kommer nog inte ändras, men det är sommarlov så orkar inte sitta och skriva här varje dag. Hur som helst, midsommarafton har nu varit och hade faktiskt en jätte bra dag/kväll, även ifall den slutade lite tidigare än väntat, men den började så pass tidigt att det räckte haha.. 
På midsommardagen var jag bara med Markus och Adam hela kvällen, och skrattade alldeles för mycket. 
Och igår gick jag vi på bio, det vart 22 jumpstreet! så sjuuukt rolig film!! tips tips.
Just nu är jag hemma, sitter och skriver ner en lista på vad jag ska ha med mig till bråvalla & har tagit fram väskor och lite kläder. 
 
Imorgon ska jag in till stan för att träffa Markus innan jag åker och sen på onsdag drar vi iväg till Norrköping kl 1. Är lite stressad just nu men det ordnar sig, är sååå taggad!! att få dricka med sina bästa vänner varje dag och se fett med bra artister! det suger dock att min bästa vän Tove inte ska med eller min pojkvän... :(
Det var väl allt, pusshej på er! ♡
 
Från Bråvalla 2013. (SKA ta mycket mer bilder det här året!!)
 

19:34

 
 19 juni. Alltså midsommar imorgon, är faktiskt taggad och tror det kommer bli en bra midsommar. Suger att vädret ska vara så dåligt bara..
Sen i tisdags har jag umgåtts med Markus, kollat vm och myst. & Nu ligger jag i min säng och kollar SATC, samt väntar på Tove som ska sova här ikväll, har saknat den filuren!
Vid 11 imorgon ska vi in till stan för att träffas några tjejer hos Ronja och grilla, sen på kvällen blir det fest.
Pusshej! ♡
 

JUNE

 
 
 Det är juni och vädret suger verkligen, just när jag är ledig också. Kommer säkert bli skit bra sen när jag börjar jobba.. just my luck. Fast å andra sidan brukar det väl vara såhär runt midsommar.. Annars så vet jag inte alls varför jag gör ett inlägg, är väl bara uttråkad. Idag kommer nog Markus hit och gör han inte det så blir jag galen är såååå uttråkad haha.. pusshej o allt sånt!

WANT YOU BY MY SIDE

 

140616

 

SOMMARLOV

 
 Vill bara ha min iphone 5s nu, har verkligen tröttnat på 4ans kassa kvalité på bilder..
 
Torsdags var sist jag uppdatera och sen dess har jag haft en sista dag i skolan med klassen och firat att vi gått ut 1an!! förstår inte hur tiden kan gå så fort? känns som att bara var en vecka sedan jag började på media. 
Men inga sura miner över det, två år kvar sen är det min tur! dock har man ju mixade känslor kring att faktiskt sluta skolan.. 
Har sen dess varit på fest två dagar i rad, studentmottagning för Adam och bara umgåtts med bra vänner!
Om en vecka är det midsommar och några dagar efter det sticker jag till bråvalla!! 
Sen en vecka efter det börjar jag jobba och gör det i 3 veckor till, så man kan säga att jag har ett litet sommarlov nu som sen forsätter efter jobbveckorna. Känns skönt dock att det inte börjar nu på direkten, behöver vila lite.
Idag har jag inte gjort något speciellt, vaknade upp hemma hos markus och åkte sedan hem för o fixa lite här, ska ikväll sova utan honom, känns tomt..
Ska underhålla mig med orange is the new black och käka ostbollar för det får jag aldrig göra när jag är med Markus så passar på nu hhahaha..
 
 hoppas ni alla har det bra! pusshej ♡

22:28

.

DONE

Idag har jag gjort ett antal saker jag har skjutit upp alldeles för länge, så typisk mig att skjuta upp saker. Speciellt till sista minuten, och det gäller allt. Även sånt jag inte vill skjuta upp.
Iallafall, har beställt nytt bankkort för mitt funkar knappt, en ny iphone!!! iphone 5s , köpt sommarlovskortet (busskort) och beställt tid till den där undervisning du får innan du ska börja övningsköra, vilket är imorgon. 
Imorgon är det också sista vanliga skoldagen & sen är det bara fredag då vi nog bara kommer umgås, röja skåpen osv och sen slutar vi!!! 
Jätte kul info haha... gjorde också klart sista uppgiften jag hade kvar i skolan, wiie
 
ni får en fylle bild på mig och markus hahah..
 I love you more than Kanye west love's Kanye west.
 

ORANGE IS THE NEW BLACK

Hejsansvejsan har inte skrivit sen i söndags och är idag onsdag. Dagarna har rullat på, varit på djulö två dagar varav en av dagarna så tog jag mitt första dopp i sjön för i år! och det var faktiskt skönt. Tycker det är synd att det ska bli dåligt väder både i helgen och nästa vecka nu när det varit så bra. 
På fredag slutar jag äntligen ettan!! känns konstigt att det redan gått två terminer.. men ska bli så skönt med sommarlov.
Nu ska jag kolla på orange is the new black för det har kommit ut nya avsnitt!! tips till alla som inte sätt den serien, jätte bra! Pusshej! ♡
 
Hade väldigt vågigt/lockigt hår häromdagen, tycker det är sååå fint, men måste sova med flätor för att få det så, det är lite självlockigt av sig själv men inte så mycket. Skulle kunna tänka mig att lockpermanenta håret någon gång..

EN VECKA KVAR

Min helg kort och gott har varit väldigt bra, den började redan i torsdags då jag åkte hem till Markus och var där med han och Jonte, vi gick sedan hem till Ronja och var där under kvällen och drack med bra folk. 
På lördagen vakna vi upp runt 1 och gick till en kina restaurang och käkade, därefter mötte vi Adam och sen var vi hela kvällen hemma hos Markus med några stycken och grillade. Vi vart uppe ända tills kl 8 på morgonen (jag somnade någon timma emellan där) och sov till nästan 4 på lördagen haha.. på kvällen vart det fest igen, och sen somnade jag, Markus och Jonte hos mig sent på natten.
Idag, söndag har jag inte gjort ett skit, gått runt och varit bakis. Sjukt bra väder ute också men har varit för trött för att orka vara ute haha.. 
En vecka kvar nu sen sommarlov!!! fattar inte, snart midsommar och sen direkt efter Bråvalla! 
Det var väl allt, Pusshej! 
 

140604

 
Tjingeling! Dagarna rullar på och det är redan onsdag, en skoldag kvar sen helg igen! Jag gör väl inget mer om dagarna än att försöka bli klar med allt plugg, bara imorgon och sen en vecka kvar tills sommarlov! Fkn sick? Vart har tiden gått är frågan...Men Gud så skönt det ska bli. 
Pusshej! ♡
 

STOCKHOLM

 
Heeejsan! ska försöka och inte göra den här texten allt för lång, men tänkte berätta vad jag har gjort under helgen. I fredags skrev jag ju på morgonen att jag skulle till stockholm, vi checkade först in på hotellet och gick sedan till pizza hut för att äta, såå gott! sen kl 6 bar det av till globen och stod i kö ett ganska långt tag och tillslut var vi inne, hela familjen var där för ronja & pappa köpte i sista minuten, dock var vi alla utspridda på olika platser. 
Jag tyckte konserten var väldigt och bra & underhållande för den delen!
 
På lördagen shoppade vi hela dagen och jag vandrade runt ensam i några timmar utan att min touch funkade på mobilen, först tänkte ja äsch den kommer funka sen, men sen fick jag meddelanden och folk ringde kors och tvärs, så fick lite panik och sprang till närmaste telefon kiosk och slösade runt 40 spänn på det pga av folk som är tröga och inte lyssnar när man ringer (pappa....). Fick iallafall med mig en massa behövliga sommarkläder (kan visa i ett annat inlägg) och på kvällen åkte jag hem till Markus och sov hos honom.
Sen på söndagen gjorde vi inte så himla mycket myste mest och käka mat haha, sov där tills idag också & vart ingen skola heller för är ledig idag!
Det var väl min helg, nu ska jag ta lite mat & sen sätta på någon rulle, vet inte hur jag ska kunna somna ikväll dock, haha låter så töntigt men tycker det är jobbigt att sova utan Markus när jag gjort det i flera dagar innan, får ont i magen när jag tänker på det.. Pusshej! ♡