EN DAG KVAR

Hejheej, det är ganska tomt här med inlägg just nu, jobbar ju & försöker ta vara på timmarna efter jobbet så mycket som möjligt. Har sovit hos Markus varje dag denna vecka för han är ensam hemma, så tar bussen varje morgon till vingåker.
idag är näst sista jobbdagen så imorgon kl 3 tar jag sommarlov!! Ska verkligen ta vara på ledigheten och försöka hitta på så mycket som möjligt! Vädret är ju verkligen super nu, dock står det att det ska regna lite och bli kallare nästa vecka... Min vanliga "tur" jag tror ni som läser min blogg har börjat märkt nu att jag har en väldans mycket otur, men men inga sura miner! Jag mår bra ändå! 

Nä nu ska jag väl göra något så tiden går fortare... Är överdrivet trött idag också, hållt på att somna flera gånger..
Pusshej!«

.

NY HÅRFÄRG

 
 
  Inte bästa bilderna aaalls, men det är väldigt mörkt ute just nu och lampljuset ger det ingen rättvisa, så får ta en bättre bild en annan dag. Ska dessutom färga det en gång till för att få det mer åt askblond hållet, tycker det är lite för gult. Och för att jämna ut ombren! 
Annars så blev jag faktiskt ganska nöjd :)
 
 
 

BAD MOOD

Heeeej, är på lite dåligt humör just nu så orkar inte skriva så mycket. Men har haft en bra helg, har varit med markus och myst. Imorgon går jag in på jobbvecka 2 och ska försöka hålla mitt humör uppe på jobbet så mycket som möjligt och pusha igenom dom här två sista veckorna. Att ha ett jobb där man ska hålla sällskap med folk och vara social är inte bra för mig som har svårt för att låtsas vara glad när jag egentligen är ledsen/irriterad.
 
Imorgon ska jag nog förmodligen färga håret också!! ljusare ska det bli!
Och blir även ensam här hemma tills på fredag från och med onsdag för familjen sticker till Göteborg utan mig... buhu.. haha nä ska sluta klaga nu.
 
Det var väl allt, hoppas ni har det bra. Pusshej ♡
 

Är så himla kär i den här killen
 
 
 

TORSDAG

Skrev ett inlägg nyss sen råka ja ta bort det..... Typiskt mig.
Iallafall sitter just nu på jobbet och väntar på att tiden ska gå så jag kan ta rast! Det är skönt att jag bor så nära så jag kan cykla hem & äta, medans alla andra äter här. 
Suger dock att det är så himla bra väder hela tiden när jag jobbar men jag försöker ta vara på dagarna efter jag har slutat. I onsdags cykla jag till Elin och snackade lite skit samt badade i hennes pool (fööör avis...) hade inte träffar henne sen Bråvalla så det var kul. Och igår åkte jag hem till Markus efter jobbet och vi kallade fotboll & åt gott sen sov jag kvar där. 
Kändes lite tungt att gå upp halv 8 när han låg kvar och sov... 
Nä nu ska jag sluta skriva, pusshej! 
 
Fööör snygg  and he's all mine
 
 


VARMT

Tisdag. Har nu jobbat två dagar på mitt sommarjobb, och jag trivs bra. Inte så jobbigt och det är även lite kul samtidigt så det är bra, det jobbiga är väl att det är samma timmar varje dag vilket gör det långtråkigt i längden när man inte har något att göra. Vilket är ganska ofta, idag kändes dagen extra lång. Det ända jag tänkte hela tiden var bara hur varmt det var och att jag ville ut, sen nu är jag hemma och vad gör jag? jo ligger i sängen för att jag tycker det är så varmt ute haha... Men ska gå ut snart behövde bara vila lite.
 
Igår åkte jag in till stan direkt efter jobbet och var där ända tills kl 10 på kvällen men har inget planerat mer för dagen idag. Det som är lite tråkigt med att jag jobbar här i vingåker, eftersom jag umgås med folk i katrineholm. Orkar inte varje dag åka in till stan bara för att vara där i några timmar, men jag blir ju sååå himla lätt uttråkad, så vill egentligen göra något nu efter jobbet..
 
Nä nu ska jag sluta skriva, hoppas alla har det bra. Pusshej! ♡
 
 

BRÅVALLA

 

JOBB IMORGON

21:24, kom hem för två timmar sedan och imorgon börjar jag jobba kl 10! kommer inte börja så sent alla andra dagar men det var bara för att det är första dagen. Hoppas dom här tre veckorna går snabbt nu, speciellt nu när det fina vädret kommit också.. dock kommer man såklart vara ute med jobbet också sen blir jag på mycket bättre humör när det är fint väder så det är väl bra! 
kommer kännas tomt inatt när jag har sovit med markus varje natt sen jag kom hem från bråvalla...
Nu ska jag duscha och sen sätta på någon bra film! pussheeeej ♡
 
 
 

HEEEEEJ

 
Hej people! Nu har jag inte skrivit på några dagar, Bråvalla var otroligt kul & skulle kunna sitta och skriva världens längsta text om hur det var att se KANYE WEST i verkligheten, eller hur kul det var att dricka varje dag med sina vänner och se flertal med bra band/artister. Värt 2000spänn det här året också. Det dåliga var väl att jag tyvärr vart sjuk första dagen och var under hela festivalen. Men jag hade kul ändå! 
Orkar inte lägga upp alla bilder därifrån just nu men har man mig på Facebook så finns dom där!
Just nu sitter jag hemma hos matte med Markus och några killar. Har umgåtts med markus hela veckan och inte sovit en enda natt utan honom sen bråvalla, nästa vecka börjar jag jobba så blir lite svårare att ses då eftersom jag jobbar i Vingåker. Hoppas dom här tre veckorna går fort! 
& Igår kom äntligen värmen, nu får vi hoppas den stannar! Vill inte ha en vanlig "svensk" sommar i år. 
Fick också min nya mobil idag, en iPhone 5s!! Äntligen! 
 
Det var väl allt, pussheeeeeej! ♡