DAYS GO BY

Måndag, två dagar kvar tills lov och imorgon har jag engelska nationella i en timma sedan fotolektion & så slutar vi vid 11, skööönt! ska försöka göra lite grejer som jag skjutit upp alldeles för länge efter att vi slutat, som att städa mitt stökiga rum osv. Sen på onsdag går jag i skolan till 2 för ska till frisören i vingåker vid 3!! aaah är fortfarande inte helt 100 på hur jag ska göra, men vad jag än gör så hoppas jag det blir bra det är liksom valborg och allt på kvällen. Dock tråkigt nog har jag inga riktiga planer, men något kommer man väl hitta på.
Det var väl allt, Pusshej! 
 
Var på Joans idag igen fast med min syster.
 

MIN HELG

 
  I fredags var det fest och jag tycker kvällen vart väldigt lyckad!! Bra väder och bra folk. Var även med Tove innan festen och åt mat på joans, saknat den typen så jädrans mycket!
Lördagen spenderades först med att vi åt pizza ute vid statsparken i det sköna vädret och mot kvällen så drack vi lite med några till hos Markus och sedan skulle vi vidare till min vän fredriks spelning, men jag stannade tyvärr kvar för var överdrivet trött och mådde inte riktigt bra i huvudet, men alla andra drog dit iallafall. Och idag har vi varit ute i det varma vädret för det mesta, sjukt hur varmt det var idag?! blev dock en väldigt svettig promenad ner till burger king som vi inte ens stannade vid pga för lång kö... nåja fick iallafall en kebabrulle sen så haha!

Det var väl allt från denna helg, hoppas ni har haft det bra! Pusshej! ♡

PRETTY HURTS

 

DET HÄR MED RUBRIKER

Har vart så himla fint väder alla dagar denna vecka och så ser jag att någon laggt ut en väderprognos om att det ska bli 2-4 grader nästa vecka... hoppas verkligen det ändras!
Annars är det torsdag idag, och alltså onsdag igår haha jag blandar ihop dagarna jätte lätt, speciellt nu när vi var lediga i måndags så var tvungen att tänka vilken dag det var...sen hade jag skrivit solig måndag iförrigår och någon kommenterade ''det är tisdag....'' haha!
Aja spenderade iallafall kvällen hemma hos Markus och sov där, var dock på världens depp humör igår så kan inte ha varit så roligt sällskap...
men men inga mer sura miner nu för att imorgon är det fredag!
Pusshej! ♡
 

SOLIG TISDAG

Idag har varit en tråkig och solig tisdag, har försökt spendera så mycket tid jag kunnat ute i solen! var verkligen sjukt skönt väder idag och igår. Men vid 5-6 ungefär klarade ja inte av att va vaken längre så tänkte ja tar en tupplur i en halvtimma, lyckas somna i en timma och vaknar upp och sen somnar jag om i en timma till?? 
Inte det smartaste draget alls, kommer verkligen inte kunna somna tidigt för känner mig fett pigg nu..  
 
Aja det var väl allt som hänt idag, imorgon är det skit skola igen.. haha är så depp pga av skolan just nu, orkar inte med skiten. Nu längtar jag bara till helgen och sedan valborg!! wiie
Pusshej! 
 

21:19

Ville bara visa ett par skor jag fick av mamma alldeles nyss också! svarta med lite platå, tycker dom var snygga! sen väntar jag även på att mina leopard skor ska komma.. 
 

LÖRDAGEN

Hejhej, nu är det sista dagen eller kvällen under detta påsklov och längtar inte ens en bit tillbaka till skolan.. det är väl att få träffa mina tjejer varje dag. Annars så har det här varit ett så sjukt skönt lov! jätte bra väder, många kvällar med bra vänner och alkohol, mycket skräpmat och sen har jag bara umgåts med Markus varje dag. Nu längtar jag bara ännu mer till sommarlovet, hela 30 skoldagar kvar?! sjukt hur snabbt tiden går...
Iallafall, i lördags var jag ju somsagt hos Elin på förkrök och det var sjukt kul, sedan begav vi oss alla till lokalfesten, och sen drog vi därifrån väldigt snabbt, tror det mest var för att både markus och jag var inte på ''lokalfest humör'' och för att vi var dööö hungriga haha! så vi gick hem till mig och käkade massa mat och var vakna ett tag till efter det & sedan sov vi. 
Och dagen efter det var vi ute mycket pga av det sjukt sköna vädret, var med adam och några, sen idag har vi bara chillat. Jag har varit trött hela dagen, somnade en eller två timmar innan bussen gick och nu är jag hemma!
Pusshej! ♡
 
 

PÅSKAFTON

 
Tjaaaa, kom hem från örebro för ungefär en timma sedan och fick med mig lite saker, några tröjor, ett par byxor och lite smycken & smink. Nöjd! 
Ska alldeles strax åka hem till mormor och morfar för att äta påskmat med dom och kusinerna, sedan bär det av hem till Elin på direkten för förkrök med bästa tjejerna! 
 
Hoppas ni alla har en bra påskafton! Pusshej! ♡

YONCÉ ALL ON HIS MOUTH LIKE LIQUOR

Beyoncé – Partition
 
 
 

UTTRÅKAD

 
Det här har nog varit den tråkigaste dagen under hela lovet och vill säga att det har varit skönt att inte göra något och det har det väl, men föredrar hellre att göra något.
Haha men har typ gått emellan soffan och min säng hela dagen, kollat himym avsnitt och även grillat!! sååå sjukt gott! får så mycket vår/sommar känslor när man grillar. 
 Är så uttråkad just nu och orkar inte vara vaken så vill egentligen bara sova, men är inte tillräckligt trött för att somna så ska väl kolla fler himym avsnitt.
 
Imorgon innan jag ska käka hos mormor och morfar ska jag nog åka och shoppa med familjen, försöka hitta något snyggt till festligheterna på kvällen. Det var väl allt! ganska onödigt inlägg men..
Pusshej! ♡

SISTA DAGARNA

 Nu har det gått några dagar igen sen jag skrev och har sen efter tisdags chillkrökat hemma hos Jacob med några på onsdagen, myst med Markus och käkat mycket bakis mat. Igår bestämde jag, Markus och Jonte oss för att dra spontant på fest hos Elin vilket slutade väldigt bra! hade faktiskt riktigt kul, kan nog vara en av de bättre fyllorna jag haft.
 
Idag ska jag ligga i sängen precis hela dagen, känns dock lite tomt utan Markus för har sovit och varit med honom varje dag enda sen i fredags förra veckan.. men är lite sliten så måste vila tills imorgon då jag ska äta påskmat hos mormor och morfar först, sedan åka hem till Elin på middag med några tjejer ifrån klassen och sedan drar vi iväg på 18årsfest för Linn. Fullspäckad dag alltså! 
 
Nu ska jag hämta lite te och sen slå på en film. Pusshej! ♡

PÅSKLOV

Oj, har inte skrivit här sen i torsdags. Sedan lovet började har jag inte suttit vid datorn alls. I fredags åkte jag hem till Markus efter att jag hade kommit hem från skolan och gjort mig iårdning, sedan spenderade vi kvällen hemma hos Jacob med bra folk och drack gott. På lördagen åkte vi till Adam och var där under hela eftermiddagen, dom spelade in videos och jag var väl bara där och skrattade åt dom haha.. och på kvällen vart det fest igen. 
Sen har jag varit med Markus hela veckan, har i princip bott här enda sen i fredags, har varit hemma en gång och hämtat kläder. 
Imorgon ska jag hem för måste fixa lite grejer, samt hämta ut mina kläder som kommit!! dock stod det att inte alla kommer samtidigt, så det var lite synd. Behöver något nytt att ha på mig till på lördag, för då ska jag på 18årsfest och det är påskafton som nog alla vet. Och just nu ligger jag i Markus säng och kollar New girl.
 
Hoppas alla har haft ett bra lov hittills! Pusshej! ♡ 

GLASS

Goookväll! har absolut inget intressant att skriva om idag, har bara legat inne och dött typ. Nejmen jag har varit otroligt trött så har sovit och sovit typ, vilket resulterar i att jag är riktigt pigg nu = inge sömn inatt. 
Men det gör inte så mycket för imorgon är det fredag och sedan påsklov i en vecka!! det enda dåliga med imorgon är väl att skoldagen avslutas med ett matteprov som jag inte alls tränat till....
 Just nu gör jag inget speciellt, såg sista avsnittet av How I met your mother nyss, och kan säga att jag grät! inte lika mycket som avslutet av Friends, verkligen inte. Men jag grät haha..
Hatar att alla serier ska ha ett slut, varför kan dom inte pågå föralltid!!!
 
Nu saknar jag bara Markus, vill pussas och kramas med honom buhuuu, aja won't be long tills jag får göra det så.
Hoppas alla haft en bra Torsdag. Pusshej! ♡
 
käkade lite glass förut.

BLACK AND WHITE

CHANGE

Den 30:oende april, alltså på Valborgsmässoafton har jag min tid hos frisören. Så har ett tag att bestämma hur jag ska göra, dock vet jag att jag inte kommer komma på det förns jag är där och bara köra på instinkt. Vet iallafall att jag inte ska ha mörkare, vill ha ljusare till sommaren.
 
 Men frågan är om jag ska försöka få tillbaka min ombre (vilket jag trivdes väldigt mycket i) eller färga en ljusbrunare hårfärg i hela håret...?
 
 Ungefär som dom här två alternativen, på första bilden ombre och andra ljusbrunt.

11:07 - SKOLA

Godmorgoooon eller det är väl inte morgon längre men för mig är 11 morgon. Igår skrev jag inget men slutade halv 2 och åkte hem, duschade, åt och fixade lite sen tog jag bussen till min pojke och sov där i natt. Sen hade jag sovmorgon till halv 10 idag så har inte varit i skolan så länge. Är dö hungrig just nu så väntar på att vi ska få gå och äta, och hade jag ätit frukost så hade jag inte varit så hungrig som jag är nu men har börjat må illa när jag vaknar och sen blir jag hungrig någon timma senare... Efter lunchen ska vi till Safiren och vara där tills klockan 3, det är gymnasiemässa för 8orna så vi ska visa dom lite om media och svara på frågor, kul! 
 Skriver på mobilen så texten kanske blir lite konstig. Pusshej! 
 
Har blivit beroende av Yoggis drickyoughurt, köper den nästan varje dag.

TRÅKMÅNDAG

Mååååndag, har varit en skön måndag! hade två lektioner idag och sedan skulle alla i 1an kolla en film i aulan men stannade inte kvar under hela filmen.. så var hemma lite tidigare än vanligt. Internet hade inte funkat sen imorse så tänkte att jag kan väl ta en liten tupplur, som sedan varade i 2 och en halvtimma.. får se hur lätt det blir att sova ikväll! Vi gjorde även en del av svenska nationella idag så nu är det lättat från hjärtat.
 
Beställde även nyss lite kläder som jag kikat på ett tag (ser ni i inlägget under), älskar leopard skorna! Får hoppas allt passar bara. Nu ska jag plugga lite matte.. okej stor chans att det kommer hända men man kan ju drömma..
Pusshej!  ♡
 

 

BESTÄLLT


.
 

III

 
 
 

EN VECKA KVAR

 Hellooooo, är inte på blogghumör eller vad man säger alls just nu så kan bara skriva att jag haft en bra helg, ganska lugn tillskillnad från dom senaste. Varit med Markus hela helgen och lite andra bra människor. 
Nu har vi en vecka kvar sedan är det ett efterlängtat påsklov som väntar! nu ska man bara gå igenom denna vecka som har blandannat svenska nationella och matte prov m.m..... 
Har även bokat in tid hos frisören nu!! så snart blir det förändring.
 
Hoppas ni har haft det bra! Pusshej! ♡

SNART FREDAG

 
Hejhej skrev ingenting igår, men direkt efter skolan kl halv 4 åkte jag till Markus och spenderade natten där.
Är så jävla glad att jag har honom, finns ingen som kan få mig så glad som han får mig  
Slutade kl 2 idag och nu sitter jag hemma hos Markus & väntar på att han ska sluta skolan samt gymma, så ska sitta här i två timmar.. sen ska vi åka hem till mig.
Egentligen är det här ju en väldigt bra tid till att plugga, men orkar verkligen inte det efter den här skoldagen. Säger bara jag är INTE en drama person, tror det är därför jag aldrig tjafsar eller bråkar med folk, bara jobbigt.
 
Nu ska jag kolla en film eller ta en tupplur.. Pusshej!

20:47

 
Myser framför filmen "The wedding planner" med te och jordgubbar, såå länge sen jag åt jordgubbar, Mums! 
Det ända som fattas är lite sällskap..får hämta katten
 
         Annars har jag haft en skön ledig dag, imorgon är det skolan igen. Pusshej! 

LEDIG

 
Vaknade vid 12 fast jag hade sagt att jag skulle försökt komma upp tidigare men det var skönt och sova ut, åt lite frukost och skrev på min engelska uppsatts. Just nu kollar jag på Remember me, såååå himla fin och sorglig film, sätt den flera gånger men är alltid en favorit. Sen hade jag tänkt gå på en promenad, sedan måste jag plugga mera igen. Pusshej! ♡