TORSDAG.

Heeejsansvejsan, igår fick jag min lön från sommarjobbet så efter skolan gick jag till markus & vi tog en runda på åhlens, var ute efter en ny parfym som jag tänkte unna mig nu när jag har pengar, så köpte en ny! flora by gucci heter den, luktar jätte gott!! Sen gick vi till h&m och så köpte jag två tröjor till Markus vilket han blev väldigt glad över! sen sov jag hos han. Och sov jätte bra hela natten + hade sovmorgon till 11 idag. Vi har jätte bra schema på torsdagar för vi hade sen bara två lektioner och slutade 20 över 1.
Och nu sitter jag hemma hos mig med världens ångest, inget kring skolan för där har jag gjort det mesta, men kring att jag sitter hemma, ensam, utan sällskap och ska inte åka eller göra något under dagen/kvällen. Får lite små panik över sånt. Men ska ta en dusch nu sen ska jag bara ta det lugnt och vänta tills jag blir trött så jag kan sova och vakna upp till en freeeeedag.

Det var väl allt! bye bye
 
 

-

Hejsvan svejsan, tre inlägg på en dag so far. Kanske börjar blogga igen?
Annars så kom jag hem från skolan för två timmar sen och har sen dess gjort... ingenting.
En sak jag måste lära mig att hantera är att kunna vara ensam en dag/kväll, blir seriöst typ deprimerad när jag 1. är ensam. 2.inte har markus hos mig när ja vill. 3. inte har någon god mat hemma. 4 inte har någon bra serie/film att kolla på.
 
Vad ska man göra med livet då känner jag nästan......
Får väl vänta tills idol och paradise börjar och sen gör pappa mat nu så kommer väl klara mig ändå.
Hasta la vista
 
 

Lite olika bilder från de senaste veckorna!
 

BACK TO SCHOOL

 
Oj nu har det varit väldigt tomt här på ett tag... tror sist jag skrev var dagen innan jag slutade jobba vilket var i juli någon gång. 
Vilket som så har skolan börjat nu! rullat in på andra veckan av 2an och vet inte riktigt hur jag känner för det. Lite skönt med rutiner och att träffa alla vänner, men samtidigt så tråkigt med att gå upp tidigt på morgonen, läxor, samt har vädret blivit jätte dåligt? Höst vill jag ha, men inte regn regn och regn.. Hade varit kul med lite sol då och då. 
Annars så har det ju såklart hänt massor med saker sen sist jag skrev men orkar inte riktigt skriva allt, har varit på kryssning, ett antal fester, och har även varit tillsammans med Markus i ett halvår 
Sen har min bästavän bytt linje och ska snart flytta till norrköping.. stöttar henne igenom allt så är jätte glad för henne, men känns lite jobbigt att inte ha henne så nära. Men det blir inget problem för oss, vi kommer alltid att ha kontakten. Kul att ha någon där man kan åka till också! :)
 
Annars så sitter jag på svenska lektionen nu 13:45, en till lektion vilket är ungdomskulturer sen slutar jag 10 i 4. Alltså lång dag idag, längtar bara hem till min säng och är sjukt sugen på avokado också.. 
Pusshej!