SATURDAY

hejhej, vaknade runt kl 10 idag, somnade om till kl 11 och då vaknade jag av att  pappa ringde & frågade om jag ville följa med till Marieberg, så gjorde mig fort iordning och åkte dit. Fick med mig ett linne och en långtröja samt nya höstskor! alltså blev det inte så mycket, beställde ju för någon dag sen från H&M så behövde inte något speciellt, och ska jag var ärlig så var det knappt något som tilltalade mig, allt såg bara likadant ut i varenda affär och kände att jag inte var på så värst mycket shopping humör. Men är nöjd med skorna samt tröjorna, mamma pröjsade skorna såå tack mamsi! 
Fick i mig en hamburgare där borta också så är ganska mätt nu, familjen ska nog dra till mormor och morfar & äta där, och jag ska fixa lite grejer här hemma. Sedan ikväll har jag som igår inga planer, men ska försöka hitta på något.
Förövrigt är jag verkligen i behov av en klippning + hårfärgning, så i början av september någon gång ska jag beställa det så man får en lite fräschare frisyr.
Kör nog på helt brunt/ljusbrunt, alltså bort med min ombre som jag haft i snart 1 & ett halvt år.. Och ganska mycket ska av på håret, väldigt slitet. Frågan är om jag ska klippa kort kort eller bara ta bort det slitna? hmm.. Vi får se!
 
Ha en bra helg, puss.
 
 

GOODNIGHT

Nu säger jag godnatt och får hoppas att morgondagen blir mycket bättre än idag.
Och blev lite glad nyss för hade totallt glömt bort den här låten så lyssnar på den om & om igen nu. 
Så fin. 
Nu säger en osminkad och väldigt trött emilia (som ni ser på bilden) Godnatt!
 


 
 

HOLY GRAIL

 

19:13

precis när allting känns bra så faller man ner igen. orkar inte med det här längre.
 

THAT SHIT CRAY

dom ultimata egopics bilderna man tar när man harsupertråkigt (också en ursäkt för att lägga ut bilder där man posar, but who cares) 

 I'm turning on my fake smile, and they all think I'm alright again
 

TACO FREDAG

IDAG ÄR DET FREDAG FOLKS! och taco fredag också! ännu bättre ju
Slutade halv 2 med matte som sista lektion, gjorde sällskap med elin till subway och några andra grabbs, sedan tog vi bussen hem och sen gick jag hem med mig 5kg väska upp till mitt hus. 
Har precis ätit upp en väldigt god fruktsallad och kollar grey's. Har faktist inga planer idag.. förutom att äta tacos då. Ganska trist. Annars så har jag kollat runt på lite höstskor, vilket måste inhandlas snarast. Johnny bulls skor är ju för jävla fräna. Speciellt dom högaste, men vet inte riktigt om det är värt det... får bita på det äpplet ett tag till.
Nä nu ska jag sluta skriva, har fortfarande ont i huvudet, ätit två alvedon och en treo idag, Fan kommer bli crack-milla nu alltså...hah
Elin och jag var lite uttråkad i skolan, photobooth is our best friend
 

99 PROBLEMS AND HUVUDVÄRK IS ONE

Idag har jag varit hemma pga av huvudvärken, får världens fetaste ångest.
Har bara varit i skolan ''på riktigt'' en vecka och redan varit hemma en gång, får inte komma in på samma bana som förra året. Dock kan jag ju inte göra något åt att jag får värsta mördarhuvudvärken ibland. Jaja.
Har försökt inspirerat mig själv genom tumblr som jag alltid gör när jag är ensam och har tråkigt, Bra fint tumblr.
Druckit en massvis med te och såklart kollat Grey's. Väntar just nu på att pappa ska komma hem med lite food sen blir det duschen och mera grey's. Ganska skönt endå med en vilo dag. 
Juste, mamma var snäll och beställde lite grejer till mig på H&M, vi såg att dom hade fri frakt idag och hon var skyldig mig sen jag var barnvakt så hon betalade allt. Det blev en ny väska, scarf, ett svart linne och en vit v-ringad t-shirt.
Imorgon är det skola och även fredaaaaag, shit veckan gick endå väldigt snabbt. prima!
  följ mig på tumblr vettja: http://rewindthehappines.tumblr.com
blir bara en massor med egopics, men har inget annat på den här datorn :(:(:(
 
 

#TUMBLRSHIT

 
 
 
 

SKINNY BITCH WITH NO SHOULDERS

 
 

SKITDAG

Usch. Jag spyr på hela den här jävla dagen. Skolan var helt ok fram tills kl 12 ungefär, fick min dagliga spänningshuvudvärk. men hade inga tabletter med mig och hade inte tid att gå till sjuksköterskan. Sedan rann tiden iväg och klockan slog strax innan 4, Jag hade något otroligt ont och gjorde allting för att det skulle kännas bättre. Fortfarande inga tabletter (!!!) sen åkte elin och jag med bussen i 30 minuter till vingåker, har nog fan aldrig varit med om någon så jobbig huvudvärk, kändes som att jag skulle spy hela tiden pga av att det gjorde ont. Sen väntade mamma på mig vid station och åkte hem tog en jävla massa tabletter och försökte hålla tårarna inne, tog en handuk med vatten på huvudet och sov i en timma. 
Sen vaknade jag och det satt fortfarande kvar lite då, men efter att jag fick lite mat i magen var det ganska okej.
Sen har jag inte gjort något mer, och kom precis nu på att jag skulle skriva en liten intervju i en media uppgift som jag såklart glömde pga av huvuvärken och stress. Så nej den här dagen har sugit något otroligt.
Ska fortsätta se lite av grey's nu sen sova och får HOPPAS jag vaknar upp med bättre humör imorgon. 
 
HEJDÅ!!
älskade brad

LET ME SHOW YOU A FEW THINGS

Tittade nyss igenom hela VMA förshowen och sedan själva showen. Och fy vad sugen jag blev på att se macklemore & ryan lewis igen! Fast den jag vill se mest är kanye.... han vill jag mest av allt se.
Men antar att han ska vara hemma nu med north west, haha seriöst förlåt kim och kanye, men vem döper sitt barn north west? Aja skitsamma gullig var väl ungen.

Annars då? Jag har nu gått en vecka och två dagar på gymnasiet och det rullar på för fullt! Blir dock så otroligt trött när jag kommer hem, hatar bussar. HATAR bussar. 
Men jag ska inte klaga vissa har det otroligt mycket värre. Nu ska jag kolla ett avsnitt av grey's och sen blir det duschen och sist, SÄNGEN. prays the lord!!!
 
 
 

RATHER BE A DICK THAN A SWALLOWER

 

YEEZUS

Kanye kom till sverige NU. (!!!!!!!)

NEW START


 
Tja! känner mig väldigt förvirrad just nu har precis börjat gymnasiet & allt är så himla nytt och annorlunda.
Ny klass, ny skola, nya utmaningar. Känner mig inte riktigt redo egentligen och känns som att nästan alla är ovanligt taggade på nya grejer. Fast ska jag vara ärlig så är jag endå jävligt glad, Inte riktigt haft dom bästa åren på vidåker... fast kommer sakna min klass en väldans mycket! så fina allihopa
Men vi får hoppas allt annat blir bättre. 
Ska inte skriva mera nu än att jag ska slå på ett avsnitt av Grey's och dricka en kopp te.
Imorgon är en ny dag! (eller rättare sagt måndag vilket är typ en vecka på en dag...fuck)