FREEEDAG

 
Direkt när jag kom hem från skolan la jag mig och sov i två timmar, har varit grymt trött hela dagen och har ingen aning varför för sov ganska bra i natt, somnade först på bussen till skolan, sen på historian och sedan på bussresan hem och var fortfarande trött när jag kom hem.. haha knas..
Aja sitter just nu och väntar på att tiden ska gå, kollar på en film samtidigt som jag kollar tumblr och facebook och får abstinens som vanligt när jag sitter för länge och inte gör något! Tove kommer nog om ungefär en timma och så åker vi till några kompisar. 
 
Pusshej! ♡

PARTITION

Förstår inte ens hur Beyonce kan vara så perfekt?
 

SISTER

 
Mah sista and me
 
ASSÅ åh orkar inte hade gjort ett inlägg och så var det inge bra så tog bort det men tog bort ett för mycket och orkar verkligen inte skriva om. Men iallafall har inte hänt något speciellt egentligen dom senaste dagarna, har planerat utomlandsresa med familjen, vi ska ju till Kanarieöarna nästa vinter i två veckor!! Har pluggat matte, sökt sommarjobb, varit hemma en dag pga världens värsta jävla huvudvärk, varit med Markus och myst och idag ska jag plugga plugga plugga även ifall jag bara vill lägga mig och sova.. Och imorgon är det äntligen fredag och helg! behöver det verkligen. 
 
Pusshej! ♡
 
 

MÅNDAG 19:18

 
Såhär ser en av tröjorna ut som jag köpte häromdagen, ser lite ut som en vårjacka men är inte riktigt så varm eller lång.
Tycker dock om den jätte mycket!!! Annars var det första skoldagen idag efter en veckas lov och det gick väl ganska trögt, fick sluta lite tidigare som vi nästan alltid får på måndagar. Var också så himla mycket vårkänslor i vädret idag, 12+ tror jag det var? och sol! så även ifall humöret kanske inte varit på topp så glädjer det alltid med lite vårtecken!
Sen jag kom hem har jag sökt sommarjobb och ätit, ska strax slå upp matteboken och plugga lite, dock börjar Top model sverige om 10 minuter och det lockar ju lite mer..... 
Pusshej! ♡

LAST DAY

 
I torsdags sov tove och jag bort hälften av dagen fram till kl 4, sedan låg vi inne nästan hela kvällen och käkade glass och andra godsaker. I fredags följde jag med Markus när han skulle tatuera sig och det blev jätte bra!! det var första gången jag var med när någon tatuera sig och det var både kul och plågsamt att se någon känna sådan smärta haha..  Senare mot kvällen drog vi ett gäng till vingåker och drack & sedan tillbaka till stan igen, sov även kvar där. Igår åkte jag hem kl 9 ifrån Markus och hade knappt sovit något men var bara att göra mig iårdning och åka iväg, åkte och shoppade med min syster och pappa! Fick med mig ganska mycket saker, inget speciellt egentligen bara en massa tröjor, ett halsband och en jacka/tjocktröja vilket var saker jag behövde!
spenderade sedan kvällen hemma hos Markus och kom hem från han för ungefär två timmar sedan.
 
Nu är sportlovet slut och skolan börjar imorgon, inte taggad alls..
Pusshej! ♡
 
 

HAIR

saknar min ombre sååååååå mycket, och att ha längre hår. Dock är det på gång nu! men färga håret är min nästa förändring, och snart! klarar inte av att ha så här mörkt längre. Ska nog beställa en tid i veckan, jag färgar nästan aldrig hemma pga det slits mer och man vet inte riktigt vad man håller på med så det kan bli fel osv. Dock om man kan det så är det väl lättare men jag kan inte haha..
 
 

SPORTLOV

Hejhej, det är onsdag idag och har sen i söndags käkat god mat på joans med syrran, hängt en massor med Tove, Markus och Jonatan. Just nu ligger jag och Tove bredvid varandra med datorerna och ska nog bara mysa ikväll. Skickade iväg pappa för att köpa lite gott till oss, länge sedan vi bara var vi två.
Har väl inte hänt så mycket mer, i helgen ska jag försöka klämma in en dag till att shoppa för det behöver jag veeeeerkligen!!
Pusshej ♡
 

SÖNDAG 21:29

 
 Okej så det vart en tråkig söndag också, dock kan jag känna att jag behövde två dagar bestående av ingenting, så har väl varit lite skönt.
Men ikväll får jag sovsällskap av Markus så kommer inte sova själv iallafall ♡
 
Annars så har jag städat hela mitt rum idag, käkat pizza och gått en promenad. Nu ska jag fortsätta kolla på ''kyss mig'' någon svensk film från 2011. Pusshej! 

LÖRDAG

 (haha bara egobilder hela tiden men har inget annat kul så...)

Blev att jag stannade hemma ikväll, det var länge sedan man bara satt inne så jag är väldigt lätt uttråkad... Blev nyss nominerad till den där ölskiten på facebook också, dock är jag ju ensam så tänker då inte göra en video nu! Egentligen är hela grejen väldigt töntig men vadfan facebook är ju så tråkigt som det är så är väl lite kul att se! 

Nu ska jag hämta något gott att äta och slå på en film. Ha en bra lördag everybody!

2014-02-14
Hade en jätte mysig alla hjärtans dag igår med Markus, vi åt på en kina restuarang och spenderade sedan kvällen hemma hos honom.
Så glad att jag träffat dig ♡
Idag ska jag antingen ut med några vänner eller bara stanna hemma, vi får se! nu ska jag duscha, pusshej.

(bild 1 är från igår och 2 är några halvtgamla bilder på oss)
 

VALENTINES DAY

Glad alla hjärtansdag! 
(vet att jag håller upp handen på varenda bild... ville väl visa upp mitt nagellack kanske..)
 

CHANGES

Har tänkt lite, eller mycket. På att saker verkligen blir vad man gör dom till. Spelar ingen roll hur dåligt man har det (Ta det med en nypasalt, menar såklart inte huuur dåligt man än har det) men oftast kan man ändra en situation eller ett tillfälle genom att ändra inställning. Och det hjälper såklart inte på direkten, men med tiden så blir det bättre bara man tänker positivt.
 
Började fundera på det för tänkte på hur förra sommaren eller rättare sagt året nog var det värsta jag någonsin varit med om ÄVEN ifall jag gjorde sjukt mycket nya och roliga saker, så var mitt tänk inställt på att må dåligt och allt jag gick igenom psykiskt. Så hade jag bara haft det tänket jag har nu så hade jag nog kunnat tittat tillbaka och tänka att jag mådde 50% bra av tiden istället för 10. 
Finns dock inget man kan göra åt det nu och gjort är gjort, men lärde mig väl att det inte är värt att slösa bort ett år av ens liv över att må dåligt över något som egentligen inte var värt att må dåligt över (inte så länge iallafall). 
Inget är perfekt, och det är inte perfekt nu heller. Men jag har bestämt mig för att må bra och även ifall det kommer gå dåligt då och då, vilket det säkert kommer. Så ska jag iallafall försöka. Det är det ända som räknas! 
 
Vart ett litet djupt inlägg nu haha, men behövde få det ur mig och kan väl vara bra för någon att läsa också om den känner lite samma som mig. 
 
Ha det bra nu kompisar!!  ♡

FUCK CANCER

''Skratta aldrig till 50 procent, skratta alltid till 100 procent.''
Så himla fint och sorgligt. Läs det här brevet en cancer sjuk pappa skrev till sin dotter:
 
http://www.expressen.se/nyheter/doende-pappans-brev-till-sin-femariga-dotter/
 

LEDIG

 
Eftersom min klass är lediga idag så är jag hemma och har varit hela dagen. Sov ganska dåligt inatt och kunde inte sova länge imorse heller OCH vakna upp med den där jävla huvudvärken igen? orkar inte med det.. Men men. 
Ska strax klä på mig och sedan traska ner på samhället. 
Pusshej! ♡

LOST

 
Now you're lost, lost in the heat of it all 
 
Har börjat lyssnat jätte mycket på Frank ocean, och är så sur över att jag missade honom på Bråvalla.
Skulle varit så kul att se honom live!
 Annars så har jag pluggat nästan hela kvällen och har fortfarande ont i huvudet, dock någelunda bättre. Ska ta en dusch nu och sedan sätta på en film. 
Update: fick nyss reda på att jag är ''ledig'' imorgon, eller ska göra hemma studier. Sååå skönt. Ska nog gå ner till Factory för att prova ett par jeans jag vill köpa. Pusshej!
 
följ mig på tumblr allihopa ♡♡♡
http://rewindthehappines.tumblr.com
 
 
 

JUST NU

Har världens spränghuvudvärk och ska nu försöka sova (vilket inte går!!!! irriterar mig något in i norden)
 

FUN

 
Då var denna helg slut och det var en bra en också, badtunne/middags mys hos Elin i fredags var väldigt mysigt och kul med tjejerna! I lördags var det tjejfest hos Ebba som också var väldigt kul, kanske lite för kul men det skadar ju aldrig. Pusshej.

FRIDAY

 Nu drar jag hem till Elin! Ha en bra fredag allihopa.

13:04

Okej så dum som jag är var jag hemma idag vilket jag inte alls borde men min mage var helt upp och ner vänd imorse kändes det som.
 Men men hur dåligt det än var att stanna hemma så kan jag inte låta bli att erkänna hur skönt det är att sitta helt själv i köket och äta frukost. Inte alls ofta jag har tid att göra det, eller när någon annan inte är hemma. 
 
Annars så är det fredag vilket jag ger en tummen upp till! Ikväll ska jag hem till Elin på tjejmys som jag skrev här om dagen och sen får vi se ifall jag sover hemma eller inte. 
Pusshej och ha en bra fredag allihopa!
 
 
 
 
 

FÖDELSEDAGSFIRANDE

 
Torsdag och klockan är snart 11. Jag är överdrivet trött så ska alldeles strax lägga mig och sova men tänkte skriva en liten uppdatering! Idag hade vi en vanlig skoldag tills kl halv 2, jag, Tilda, Ronja, Elin och Victoria gick på stan en stund efter skolan och Tilda tog även ut sin efterlängtade semla på hembagarns haha! jag tog sedan bussen hem och fixade lite. Vid 6 var jag i stan igen och denna gång hos Carro med en massa andra tjejer. Vi förberedde nämligen ett "överraskningsfirande" för Victoria som fyllde år idag! Det vart väldigt lyckat och hon blev jätte glad så det var kul! 
Kom hem vid 10 och har bara hunnit duschat och nu sitter jag här.
Pusshej!
 
 

LIFE GOES ON

(tagna i lördags)
 
Hejhej! skolan har rullat på som vanligt denna vecka, på fritiden har jag för det mesta kollat paradise hotel och myst. Just nu sitter jag i köket i mitt tomma hus med matte boken uppe! har försökt räkna några tal och ska väl fortsätta snart, väntar bara på att kaffet ska bli klart.
 
På fredag kväll blir det att bada badtunna och käka middag hemma hos Elin med några av tjejerna i klassen, ska bli mysigt! Och på lördagen blir det Tjejfest hemma hos Ebba i min klass, fullbokad helg och det trivs jag mest med! 
dock skulle det vara skönt att få sova ut lite extra någon gång, men det kan man ju alltid göra på söndagen.
Ska också skriva ett litet grattis till världens bästa Vickis som fyller år imorgon!! skriver det nu för kanske inte hinner uppdatera imorgon. Hoppas du får en bra dag!
 
Pusshej på er!
 

BRÅVALLA

Både Kanye och Lana kommer till bråvalla och jag kan inte vara mer taggad än jag är just nu på denna festival sommar! Bråvalla det här året ska slå förra året med hästlängder, det ska hela sommaren har jag bestämt!
 
 
 
 

HELGEN

Jag tog ganska många bilder i helgen, iallafall under kvällen på lördagen. 
 
Sitter just nu i skolan och har engelska sedan har vi matte och sist svenska som slutar någon gång runt kl 3.
När jag kommer hem ska jag fixa lite hemma blandannat städa, äta, duscha osv. Sen får vi se vad jag gör ikväll. 
 
Pusshej!

RED LIPS

 
 Igår drog jag till Lokstallarna för att kolla på min vän Fredriks bands spelning och dom var jätte duktiga!!! Efter det drog vi allihopa hem till Klara på fest, dock var jag nykter hela kvällen så var väl sådär halvt roligt men alltid kul att umgås med sina kompisar. Ikväll blir det fest igen dock i Flen! Får hoppas det blir en bra kväll.
 
Pusshej!