THE MONSTER

Onsdag.
Idag vaknade jag upp strax efter 12, låg ett bra tag i soffan framför tvn och skypade med tove tills jag gjorde mig iordning, senare mot kvällen åkte jag ner med mamma till samhället och fixade lite saker, skulle träffa Elin idag också men blev inte så. Just nu har jag så mycket energi, sprang runt med syrran förut och ''lekte'' haha, och lyssnar på en massa festmusik och blir bara mer och mer taggad till imorgon. SÅ kul med Halloween och Halloweenfester, får bara hoppas det blir en lyckad kväll! 
Lyssnar på Eminems nya låt ''Rap god'' damn så bra! nyfiken på att se vad hans nya album kommer innehålla för något bra, ''The monster'' med han och Rihanna är också jätte bra.
 
Nu ska jag kolla på Ocean's Thirteen, började kolla på Ocean's filmerna igår men han aldrig klart, jätte bra filmer, dock kan jag tycka Trean är lite väl seg och inte alls lika bra som första. Men men.
Goodnight!

MYS

Hejhej, De senaste dagarna har jag bara slappat, slappat och slappat. Kollat filmer, varit ute på promenader, ätit goda frukostar och myst. Idag försökte jag mysa till det lite med ljus och te ensam vid köksbordet haha, jag gillar verkligen att vara ensam men på något sätt kändes det mysigare när jag fick sällskap där vid bordet. 
Imorgon ska jag träffa Elin en stund och även åka med mamma och köpa lite saker. Och på torsdag ska jag inte göra något speciellt på dagen, kanske vara med Elin då med och sen på kvällen drar vi på Halloweenfest!
Provade kläderna idag också, hade gjort det förut men ville vara säker på att allt funkade. Jag är inte så super utklädd men det funkar, ska vara en slags sjömanskapten haha med sånn där hatt och jacka som dom har. Sen får vi se ifall jag har kjol eller Byxor.... (haha och ja ni som har min syster på Facebook eller går på hennes skola, hon hade samma dräkt på utklädningsdagen på Vidåker)
Nu ska jag vara barnvakt åt min syster ett tag och senare blir det film, är så fruktansvärt sugen på ben and jerrys, får se ifall jag kan få i väg pappa och köpa det åt mig... Pusshej!
 
 

MEAN OLD WORLD

This is a mean old world, try and live it by yourself.
Can't get the one you love, have to use somebody else.
 

16:12

Kom hem från julmarknaden för ungefär en halvtimma sen, det var väl inte så mycket att hurra för, mycket julkrimskrams och tanter vart man än gick, lite så som det brukar vara på en julmarknad. Minus snön då förstås. 
Men fick med mig det som jag hoppades på att det fanns där, Rostade mandlar!!! så fruktansvärt gott, köper det vart jag än är när jag är på marknad för det finns inte i vanliga affärer, tänker lätt köpa det igen när det är julmarknad i Vingåker. Köpte kanderade cashewnötter också, mhmmmm... 
 
Nu väntar jag på att pappa ska bli klar med maten, vi ska äta Pasta carbonara! också något jag älskar (Tjockis Emilia i farten idag.)
Känns lite tråkigt dock att jag har ingenting planerat i kväll eller så värst mycket i veckan heller, förutom Halloweenfesten då! vilket jag taggar så mycket till!! hoppas det blir kul!
Nä nu ska jag sätta på en film och mysa ner mig i sängen med lite te. Puss!
 
 
 

JULMARKNAD

Hejhej, i natt ställde man tillbaka klockan en timma vilket alltid är bra, för kvällarna blir längre och man får sova längre på morgonen! prima! Dock betyder det också att det bara blir mörkare och mörkare, fast jag kan tycka det är lite mysigt.
Annars så vaknade jag för ungefär en timma sen och ska strax åka till julita för att gå på någon julmarknad. Efter det får vi se vad jag ska hitta på för något, är sugen på att fika någonstanns så kanske drar med en kompis eller familjen. 
Nu ska jag dricka upp mitt te och vänta tills vi ska åka. Tillsvidare!
 

-

 

TUMBLR

FÖLJ MIG PÅ TUMBLR!
 
 rewindthehappines.tumblr.com
 

THEY DON'T KNOW

You see the smile that's on my mouth
It's hiding the words that don't come out
And all of my friends who think that I'm blessed
They don't know my head is a mess
 

KANYE DRAG YOUR ASS TO SWEDEN

Känner just nu samma avundsjuka som jag kände för typ 2 och ett halvt år sedan när jag inte fick se Jay-z's och kanye's turne ''Watch the throne'' när dom var i stockholm, Ja Jay-z se uppträdde i stockholm igår och ja det måste ha varit sjukt, och ja jag dör lite inombords.
 
Men det skulle aldrig komma på fråga att jag missar Kanye när han kommer hit, då niiiiiii. Kommer bli sick, Han är ju just nu på sin Yeezus turne i USA, får bara hoppas han släpper en Europa turne snaaaart!!!
Till annat, vaknade klockan halv 3.... obs.... och somnade med en migrän och vaknade med det, inte så jävla kul. Så är inte på det bästa humöret just nu, men tog en dusch nyss och det hjälpte lite, ska strax dra upp och käka frukost, eller lunch då! 
 
Tillsvidare
 
 
 

BEANIES

Är jätte sugen på att köpa en beanie!! har alltid tyckt att det är snyggt med den formen på mössor men har aldrig varit så sugen på att använda det själv. Men kollade runt lite och hitta en massa snygga. Får se ifall jag beställer någon snart (har ingen mössa och det börjar ju bli kallt ute). Tänkte säga ''eller så önskar jag mig det i julklapp'', men det känns kanske lite sent då? Aja de här är mina favvisaaar....
 
Det finns ju as snygga i andra färger men det matchar inte min halsstuk hehe.. och jag gillar svart/grå/vit messt!!
 
 
 

SÅ JÄVLA SNYGGT

så sjuuuukt snyggt med en massa kroppstatueringar.. kan ju inte säga att tjejen är så pjåkig heller!
 
 
 

LAST YEAR

Jag måste bara skriva, Halloween är ju om ungefär två veckor och jag ska då på en Halloween fest och jag ÄLSKAR Halloween!
man ska alltså klä ut sig! Vilket är sjukt roligt, MEN den stora frågan är ju vad i helskotta ska man klä ut sig till?
Finns ju sidorna buttericks och Partykungen.se som har ett antal olika alternativ att välja, och jag som många andra vet att på Halloween finns det en tendens till att folk, oftast tjejer går överstyr med dräkterna. Dock är det inget jag tycker är så fel, är väl lite kul. Men jag vill vara något strax emellan, lite finurligt men endå snyggt. Har några alternativ som jag försöker välja mellan men kan bara inte bestämma mig.. Plus att det är så himla dyrt för bara EN halloween dräkt som man bara bär en gång? Förra året använde jag mig lite av det jag hade hemma, var typ någon slags vampyr, hade blod på armarna och i ansiktet, en svart kort klänning och en Vampyr sminkning. Det vart lite sista minuten men i år ska jag på en större fest och vill vara redo liksom haha... Hoppas bara man inte är likadan som någon annan då blir det ju ganska pin..
Men vet iallafall att jag inte ska vara läskig det här året, tänkte det först med linser och allt sådant, men orkar inte. Vill bara beställa en dräkt sen så är det klappat och klart.
Aja, kommentera gärna förslag!!

Såhär såg jag ut på utklädningsdagen i skolan förra året (Elin och jag var piloter) och Halloween festen då jag var vampyr haha kul att kolla tillbaka på bilderna....
 
 

BLACK AND WHITE

Söndagsångest? Not so much, har inte alls mycket plugg den här veckan och skickade nyss in en engelska uppsatts vi hållt på med väldigt länge, ska bara finslipa min svenska uppgift sen skicka in den också. 
Imorgon har jag sovmorgon, går sedan till kl kvart i 4, lite segt men är ledig på tisdag! sjukt skönt, sedan börjar jag halv 11 på onsdag och sen går nog torsdag och fredag ganska snabbt! OCH SEN LOOOOV
Idag vaknade jag klockan 11 men lÅg kvar i sängen tills klockan kvart i 1... Har ätit frukost och mängder av melon och även lite chocklad. Kollade nyss klart på filmen ''The English Teacher'' var väl ganska bra.
Nu ska jag sätta på en till film och bara slappa.
 
 

BLURRY

Love my new Coat

ME

Hejhej, igår var det fredag och tove och jag for på lite äventyr, vi ramlade in här hemma kl 3 och somnade på direkten. Hon stannade kvar här tills kl 5 idag och sen dess har jag funderat om och om igen ifall jag skulle hänga på mina vänner till lite festligheter men bestämde att det var så skönt inne i mitt rum att jag inte orkade. Imorgon är det söndag (eller idag då..) och jag ska bara slappa hela dagen, japp. Ha det fint!
 
I've never forgiven myself for the mistakes I've made. 
 

NEW

Sitter just nu i bilen påväg hem från Marieberg, glömmer alltid att jag kan mobilblogga så tänkte att jag kan väl ge göra en update nu. 
Fredag alltså, idrott som första lektionen och det är ju alltid lite halvt jobbigt men funkar, svenskan blev inställd så åkte hem med 12.15 bussen, hur skönt? 
Direkt när jag kom hem somnade jag i sängen, två timmar senare väckte pappa mig och sa att vi kunde åka & handla ny jacka och skor till mig idag, så hoppade upp ur sängen och åkte sedan. Nu har jag äntligen nya skor och en ny fluffig vinterjacka, är helt kär i den! Jätte gosig och fin. Kommer trivas i den i vinter, eller ja det började ju snöa idag så får väl sätta på den redan imorgon. Usch. Är inte en vintermänniska ALLS, hatar skidor och allt sådant, men kan tycka det är mysigt runt jul. Ikväll ska jag mysa med Elin och Tove, fint fint.
 
Nu ska jag sluta skriva! Hoppas ni har en bra fredag, tillsvidare.
 
 

SÄLJA KLÄDER

Har varit hemma idag så har suttit och funderat över lite olika saker, blandannat att jag alltid har brist på pengar (när ja slösar) annars måste jag alltid vänta länge när jag sparar tills jag har ett visst antal pengar. 
I sommras hade jag ganska mycket, måttligt iallafall. Men använde såklart slut på allting och nu har jag väl lite men inte alls mycket. Och jag har tänkt på en sak, är det någon som vet om man kan typ sälja eller lämna in sina kläder någonstanns och man får pengar för det? eller hur går det till? 
För jag har verkligen tonvis med NYA kläder som jag inte använt och inte vill ha. Och får ångest varje gång jag ser dom bara hänga i mitt rum, liksom känns så onödigt eftersom jag inte använder dom, och dom tar upp plats. 
Ska prata lite med mamma och se hur jag ska göra. I NEED THE MONEY. 
 
Annars så åt jag nyss en god middag och har legat inne hela dagen känner mig väldigt hängig och lite krasslig just nu. Men ska ta mig till skolan endå imorgon. 
Har inte så mycket mer att säga, än att jag längtar sååå mycket till att få lov. 
Btw har börjat kolla på The walking dead igen, älskar den serien men slutade för ett tag sen orkade jag inte börja igen men nu är jag snart klart med 3an och 4e säsongen började ju för någon dag sen! wiiiee
 
Tillsvidare!
 

WE ARE 90'S KIDS

haha älskar den här bilden! vet att jag är född 97 och alltså i slutet av 90-talet men det där stämmer endå in.
Och det sistnämda tänker har jag tänkt på förut, det känns lite små coolt.
Att när man är en gammal tant och ligger på sjukan så är alla facinerade över att man föddes på ett tal som började med 1. 
 

DEAD INSIDE

 

WHEN SEPTEMBER ENDS

Tisdag: gick upp halv 6 som vanligt och traskade till bussen kl 07:18 och åkte somsagt till skolan, skoldagen gick väldigt fort enligt mig och det har blivit som så att elins mamma skjutsar oss till vingåker varje tisdag pga av att hon slutar då. Fin fint. 
Kom hem och åt mellis, sen råka jag somna i sängen i kanske en och en halvtimma, eller låg väl mest och dagdrömmde. Tog sedan en dusch sen har det inte hänt så värst mycket i mitt otroligt intressanta liv. 
Känns som att all min tid försvinner men det är ju knappast pga av att jag har mycket att göra, snarare tvärtom. Sover bort dagarna och ligger inne och kollar serier & surar för det mesta. Eller surar gör jag väl inte, är väl för det mesta ganska glad men vet inte om det kanske är att oktober har kommit och hösten som har ändrat ens inställning inför allting, skola, vänner, livet.
 
Väldigt poetisk jag blev nu då, nejmen tendens att tänka dåligt finns fortfarande kvar men försöker bättre mig på att se allt positivt. Som att vi i klassen (eller rättare sagt Ronja) övertalade vår lärare att skippa vår lilla lektion vi har på tisdag nästa vecka så får alltså en extra ledig dag, OCH (läs:sjukt chill vecka) vi börjar inte förns halv 11 på onsdagen. Se på den ni! Och sedan är det höstlov veckan efter.
Gud hade inte tänkt på allt detta, blev faktist lite peppad på allt nu haha, skolan tär verkligen på en.
nä nu ska jag minnsann slå på ett Grey's avsnitt och dricka en kopp te. Låter bra.
Tillsvidare!
 
En liten selfie från idag
 
 

18:22

 Har nu börjat trivas med håret mer och mer, mest för att det blev såpass mörkt när jag färgade och nu har jag ju tvättat det ett antal gånger och därför har färgen släppt litegrann och nu känns det mer brunt-brunt, nästan chocklad-brunt. Förut var det mer svart-brunt. Dock fortfarande väldigt mörkt! men det kommer. 
Annars är det ju längden bara, men har börjat trivas med den mera också. Bra bra.
Idag är det ju måndag, lika jobbigt och tråkigt varje dag, gick upp för tidigt också för glömde helt bort att vi har sovmorgon på måndagar, men det gjorde inget. Satt ensam vid soffan och kollade Grey's avsnitt med frukosten och sedan traskade jag till bussen vid 08:20. 
Kom hem kl 4 och har hittills ätit mat, kollat grey's och skrivit lite på en uppgift. Ska nog dra ut på en pw vid 7 (om jag orkar, är sjuuuuukt trött) Tillsvidare!
 
Trivs mycket mer med mitt naturliga ''lockiga'' hår när jag har mörkt så plattar aldrig håret, och har köpt världens bästa olja till håret som luktar jätte gott också! håret känns alltid så vårdat och inte alls lika slitet som förut.
 
 

JULMUST

Upptäckte idag att dom börjat sälja Julmust här i vingåker så nu har jag druckit tre stycken små flaskor och har en massa fler i kylskåpet haha. Finns det två saker jag är galen i så är det Julmust och saltgurka!!
Annars så var jag och kollade volleyboll med elin klockan 2 och tyvärr förlorade vingåker, sedan åkte jag hem och har suttit i köket och ätit mango, julmust och muffins. Känns som att jag hela tiden sitter och äter småsaker men aldrig en riktigt middag, aja ska nog äta lite tacos från igår sen. 
 Och vill göra något senare för är ovanligt uttråkad, men som vanligt så har jag inga planer haha...Aja pusshej!
 
Min kärlek till Julmust
 

FREDAG

Har nyss ätit en jävla massa tacos och ska äta lite glass sen!!! food is my bestfriend
annars så suger den här fredagen en för jävla mycket men det gör inte så mycket, är ändå för trött för att ens röra mig. Hejsvejs på er

MYSELF

Jag måste sluta göra såhär mot mig själv, jag vill bara vara glad. Hela tiden. Eller iallafall under en lång tid, det tar på en att övertänka hela tiden och må dåligt över minsta lilla grej. Jag har lätt för att gömma saker att inte bry mig om jag mår dåligt och det hjälper, men ibland blir det bara för mycket och jag bryter ihop.
Men jag har bestämt mig för att göra min egen lycka, jag kan inte sitta och tro att allt ska gå utan att jag ens försöker hjälpa mig själv, hjälpa mig själv upp.
Jag måste stå på mina egna fötter. Och ska nu förändra mig själv, sluta med alla dåliga vanor som får mig att må dåligt, börja tänka mer positivt och verkligen sluta kasta iväg allt i livet, sluta ge upp. Och verkligen försöka.
 
Jag får bara inte glömma det tänket, jag måste göra min viljestyrka bättre. För när jag känner mig längst ner på botten så glömmer jag allt och det går bara dåligt. Men det är slut på det nu. 
 
 
 

SLEEP IS FOR THE WEAK

Sitter och spammar twitter som jag alltid gör när jag är uttråkad och inte kan sova. Och ni kan ju se på bilden vad jag just nu gör, ganska mysigt. Börjar dock frysa, & har världens huvudvärk. Usch hatar att jag nästintill har det konstant. Så ska gå in och ta en treo (läs: eller två...) och sedan kolla lite Grey's och sova. Och ja klockan är 00:45 och jag har skola idag och ska upp om sisådär 4 timmar. Och ja jag kommer vara dö trött i skolan, but that's just life. And it sucks. 
 
Pusshej och hoppas ni sover bättre än mig
 
 

STUDIEDAG = SOVDAG

Tja everybody! idag har jag haft studie dag i 5 timmar! Sov nämligen till kl 20 över 4 idag, but that's just how i roll. Man får som vanligt ångest över det, men what the heck? jag hade inga planer endå idag. Så jag vaknade upp då, satte mig framför MTV och åt en förjävla massa pepparkakor. Sen har jag inte gjort något mer idag och kommer sitta uppe hela natten kan jag redan meddela nu. Men det gör inget, sover endå aldrig så värst mycket under skoldagarna. Dock kan jag inte säga att jag kommer vara så allert i skolan. Men men. 
 
Nu ska jag göra lite te och kolla någon film, vilken vet jag inte än. Kanske lite Girl interrupted (Bästa filmen!) och bästa Angelina är med. Mums.
 

TATTOOS

VILL.TATUERA.MIG.NU.NU.NU.NU.
 
 

WAITING ON THE '49

 
 
hejhej, imorse åkte jag som sagt till tandläkarn, och det sket ju sig. Mamma hade kollat fel och det var inte idag jag hade min tid, det är så himla typical henne.. och hade säkert hänt mig själv också eftersom jag fått den egenskapen av henne (suck...) så sprang till station så jag skulle hinna med 08:10 bussen och det gjorde jag, missade bara lite från första lektionen som tur var. Annars så har dagen varit jävligt seg även ifall vi bara gick till halv 2. Men nu är jag hemma och har precis ätit lite mackor. Och kan väl pusta ut litegrann eftersom vi är ledig imorgon! SKÖÖÖÖÖNT.
Känner just nu att jag är förjädra trött så funderar på om jag ska ta en liten tupplur... vi får se...
 
 Waiting on the '49 
Seeya

NEW GOD FLOW

 
Haha alltså jag känner knappt igen mig själv i spegeln, kort och mörkt... har haft nästan samma färg och frilla i mer än ett år... Så ja. Men det är kul med förändring! dock längtar jag bara tills håret växer ut. Trivs mycket mera i låååångt.
 
Idag har jag varit i skolan som vanligt, hade sovmorgon och sedan rullade skoldagen på väldigt fort och vi hann den tidiga bussen hem så var hemma strax efter 4, tror jag? Gjorde lite bananpannkakor och har sen dess bara legat i sängen och degat framför film och lyssnat på musik. Gud vad jag varierar mina vardagar.. Eller inte.
Imorgon ska jag till tandläkarn kl kvart över 8 och får hoppas det går fort så jag hinner med kvart i 9 bussen.. tror dock inte det, men då tar jag bara 10 över 9 bussen. Sedan slutar man klockan halv 2 så blir en väldans kort skoldag och sedan är vi lediga på onsdag, Hur nice? Nästan lite som fredag två gånger den här veckan. Sitter fint!
Nu ska jag faktist kolla ett avsnitt av grey's till (om jag orkar) sedan sova!!! är förbannat trött. 
Och MÅSTE gå upp imorgon, för när jag sover länge så är jag alltid så död så jag går inte till skolan, man kan ju undra om jag tänker med arslet när jag gör så varje vecka. Inget mera sånt. 
 
Pusshej.

OH BRYAN

Hej den här dagen har jag inte gjort något alls, förutom ätit och lyssnat på musik då. En typical Söndag.
nu ska jag sova, godnatt. (eller inte, kommer sitta vid datorn till typ kl 2 iallafall, mitt liv som nattuggla)
 
Världen bästa Bryan adams, och världens bästa live album. Bättre än Kanye (men han är min favorit inom rap musiken så gillar han såklart också!) men ingen slår Bryan.
Skulle så himla gärna vilja se han! har lyssnat på han enda sen jag inte ens kan minnas.
 
Bryan Adams – Bare Bones

 
 
 
 

SUNDAY BLOODY SUNDAY

Hejhej! vaknade runt halv 11 idag med tove här, blev en massa roligt prat och mycket skratt igår. Vi träffade även Hannes och Jonatan en stund. Idag har vi bara legat inne och degat, ätit chockladbollar haha och lyssnat på musik. Ikväll ska jag försöka plugga lite grann och sen har jag inte så mycket planer, blir nog en pw också.
Nä nu ska jag sluta skriva. (haha jävligt ointressant inlägg men iallafall) Pusshej.
 

LOST AND FOOLISH

 
 Hejheeeeeej, vaknade kl 12 idag och sov sammanlagt 13 timmar haha snacka trött jag var.. Men det behövdes verkligen. Dock blir det såhär varje helg eftersom jag sover så himla lite under veckan. 
Men iallafall, gjorde lite bananpannkakor nyss som blev väldigt goda och nu är jag väldigt mätt. Annars så ska jag vara med tove sen!! åh vad jag har saknat henne, vi skriver varje dag osv, men när man har träffat varandra VARJE dag i mer än 3 år så känns det som ett helt år när man inte träffas under en hel vecka, och vi sågs aldrig förra helgen.
Skypade med henne igår också, sen får vi se vad vi ska göra idag. Tror det blir lite mys med en massa prat och kanske kolla lite på ''Kvarteret skatan'' haha vi älskade det i 7an (still does) och kollade på det hela tiden. Sen mot kvällen får vi se... 
 
Nä nu ska jag kolla lite Breaking bad. Pussheeej.
Btw har fortfarande inte vant mig vid håret, har inte haft såhär mörkt på flera år och det är så koooort gemfört med förut... och när jag såg mig i spegeln imorse blev jag as rädd hahaha.
DOCK är det så jävla skönt att inte behöva kamma håret i hundra år och när jag vaknade var håret helt perfekt! behövde inte ens platta. Så det är väldigt skönt. 

DARK BROWN

 
 
 
 

CHANGE

Jaha då har man gått och blivit 15cm korthårigare (?) och mörkhårig! tycker det passar rätt bra såhär på hösten och innan vintern. Jag tycker det blev väldigt bra men kommer ta ett tag innan jag vänjer mig, jag trivs verkligen i mörkt men att ha kort är inte något jag ger tummen upp till direkt.. Dock var det behövligt så inga sura miner! tog bort allt risigt och nu får vi väl hoppas det växer i raket fart som det gjort alla andra gånger jag klipper såhär mycket av håret. Hejaheja! hoppas jag har långt till sommaren iallafall.
Men men!!!!! NU ÄR DET DAGS!!! THE VAMPIRE DIAIRES! det kom ut inatt och nästan alla har hunnit sätt det nu eftersom klockan redan är 5, men jag har haft fullt upp hela dagen så har inte hunnit men nu ni!!! NU NI!!!!
 plus pappa har beställt thai till mig, åh fredagar you make me happy
 
Här är några halvdana bilder på håret, men får räcka för nuet. Har ingen ork att ta några proffsiga bilder.
Pusshej och ha en bra fredag folks

BORING DAY

Hejs, idag var jag inte i skolan orkar inte förklara varför heller, aja låg kvar i sängen till kl 12 åt sedan frukost och har kollat lite nostalgi filmer under dagen, inte super bra filmer men sådana man älska när man gick i typ 6an haha, she's the man och några american pie filmer. Åt nyss en massa tårta för vi hade ingen god mat hemma och ska snart dra ut på en pw. Imorgon blir det skola till kl 12 sedan tar jag bussen till vingåker och fixar frillan!!!!!! klippning och färgning....spännande. Eller inte haha hatar att gå till frisören, but I'm in desperat need of a new haircut and CHANGE.
 
tjaråååå
 
 

ONSDAG

Den här dagen startade som vanligt 05.30 och jag hoppade upp ur sängen som jag alltid gör när jag sover för lite, fick runt 4 timmars sömn inatt... Aja kom hem kl 5 och har ända sen dess legat i sängen och kollat grey's avsnitt..sååååå jädrans lat är jag.
Nu är jag förjävla hungrig kan jag säga så ska gå upp och se vad som erbjuds till middag sen ska jag duscha och sen blir det nog att lägga sig tidigt. 
Imorgon börjar jag 08.30 och slutar halv 2, Och på fredag har jag bara två lektioner (ska till frisören hehe) så slutar kl 12 och sen får vi se vad helgen har att erbjuda! Tycker veckan har gått ovanligt fort, redan slutet av onsdagen.
 
Pusshej!
 

POLO



BIRTHDAY GIRL

 
 
 
Hej, Jag gjorde precis ett väldigt långt inlägg som försvann, förstår mig inte riktigt på själva blogg.se appen. Sen är man ju väldigt klantig också, men men. Iallafall! idag har min lilla syster fyllt hela 9år!!!! Gud så fort hon växer. Så det vart paket öppning och tårta, satt fint en tisdag som denna. 
Kan kanske skriva lite mer om dagen imorgon är alldeles för trött för att hålla i mobilen en sekund till, så godnatt!