DEAD

Hej, orkar verkligen inte berätta vad som hänt de senaste dagarna osv. Men kan lägga det såhär, den här helgen som kommer nu är JÄVLIGT behövlig. Bussar som inte går, bråk med olika, dåligt humör, osv.
Känner dock att efter idag mår jag bättre och är på ett lite gladare humör. I helgen tänker jag göra allt annat än att ligga hemma och sura. Ska ta vara på varje stund, japp japp! positiva Milla.
Annars så är det onsdag, en liten besvikelse då jag vaknade imorse och trodde det var torsdag. Men dagen rullade på och jag åkte hem kl 4 i det då redan kolsvarta vädret, dock hade himlen en väldigt fin rödfärg innan solen gick ner, vilket jag tror vi alla konstaterade genom instagram och twitter uppdateringar, bra att ni har koll på vädret!
Längtar förövrigt till jullovet och den 16 december. 
 
Bye byeeeee

STUDIEDAG

 Studiedag, har legat inne och degat, kollat satc avsnitt och nyaste paradise hotel avsnittet, (älskar viaplay)
       imorgon är det skola igen, fuuuuuuuck

00:03

Jag undrar när jag kommer bli okej igen 

LONG HAIR

 
MITT HÅR..........Jag vill så himla gärna ha långt och ljust igen, fast ändå inte. Eller jag vill ha långt, men ljust vet jag inte.. tror det är mest längden jag saknar.
Har plattat håret högst 3 gånger sen jag färgade och mitt hår växer så snabbt så hoppas det växer fort!!
Förövrigt så var jag hemma idag igen, men imorgon ska jag gå! sitter också och lyssnar på julmusik... så mysigt. Längtar tills det blir dags med alla julsaker, dock vill jag verkligen inte ha snö, bara runt advent och jul! sen kan det gärna försvinna. 
 
bild1 Förra vintern bild2 i sommras, bild3 gången innan jag färgade nu.
 

BESTFRIEND

My partner in crime, min krökarbuddy, my other half. Min bästavän. Love you tovis
 

BOUND 2

 

FOLLOW ME

http://rewindthehappines.tumblr.com
http://rewindthehappines.tumblr.com
http://rewindthehappines.tumblr.com
 
 

SJUK

Idag är jag riktigt jävla sjuk, fy i helvete vad dåligt jag mådde igår kväll och idag. Vart hemma från skolan så har legat inne hela dagen, och då menar jag det. Somnade kanske 12-1 igår och gick inte upp förns kl 5 idag.... Har inte fått i mig mycket mat heller och är svinhungrig. Sitter just nu och kollar andra avsnittet av paradise hotel (har viaplay, så kan se det redan nu) och sen vid 8 ska jag kanske se lite fotboll om jag orkar ta mig från sängen till soffan. Imorgon får vi se ifall det blir skola. Får hoppas jag mår bättre iallafall! Dock känns det inte som det nu, svettas ena stunden och fryser ihjäl andra... Usch...
Tillsvidare!

MONDAY

Suttit och kikat igenom lite gamla inlägg på min andra blogg. Började med den här eller med det här namnet för att det var folk som följde mig på den andra som jag inte ville skulle det, plus att det var så himla mycket gammalt på den. Inte så jätte gammalt men från 2011-2012-2013, känner knappt igen mig på vissa bilder. Dock så saknar jag mitt långa hår såååååå himla mycket. 
Annars så har jag råkat på en influensa, samt halssont som är värre än någon halssont jag varit med om. Ska hämta ut pencillin imorgon..wiho... Och inte kan man vara hemma från skolan heller, pga varit borta för mycket och har en massa redovisningar/prov denna vecka. Men det är bara att göra det. 
I helgen blir det bio och kanske lite annat, well see...
 Nä nu ska jag äta lite mer chockladglass (Det enda jag har lyckats få i mig idag, jävla hals jävel) Men klaga ska jag inte göra, glass sitter aldrig fel!
 
Hittade det här collaget jag gjorde efter förra nyår haha, hade verkligen en jätte bra kväll! Får hoppas årets nyår slår det, och det tror jag nog. Har redan börjat smida lite planer.. Snart är det dags ju!
 
 

LOST

 

FRIENDS

Två av dom bästa.

HÄLFTEN AV SKOLVECKAN

Har inte skrivit på hela veckan men har svängt fram och tillbaka och pluggat och sovit, och allt där emellan.
 
Idag fick vi en super lång sovmorgon, tog även en kaffe med elin innan vi åkte till skolan. Hade tre lektioner varav där emellan Victoria jag och Elin tog bussen till stan och fikade på Sköna gertruds, jätte mysigt fik och så himla fina tjejer båda. 
Fick även sluta tidigare så satt nöjd på bussen hem, nu sitter jag här och hungrar ihjäl mig och väntar på maten. Efter det blir det en dusch och lite läsning. Hoppas alla har det bra. 
 
Sitter här och tänker på hur jag saknar min bästis Tove, krya på dig bebo om du läser detta!
Tillsvidare.
 

MHMMM

Såååå jäääääävla snygg!!! dör varje gång jag ser en bild på han, tatueringarna (!!) och hela han.... 
Please be mine Chris
 
 

LAST NIGHT

 Haha ja jag vet att min arm ser två meter lång ut..
 
Hade en väldigt bra kväll igår på lokalfesten vilket resulterade i en jobbig söndagsångest idag, men det var det värt.
Imorgon börjar en lång vecka igen och jag är inte taggad alls, prov och olika inlämningar säger bara usch. Just nu känner jag att jag bara vill ha något att se fram emot igen, allt känns väldigt grått och tråkigt just nu och behöver något som lättar upp humöret. Men ska inte klaga, det ändras kanske (får vi hoppas)
Idag har jag kollat lite breaking bad avsnitt (en ny favo serie helt klart!) och EMA's som var för någon timma sen. Ska alldeles strax gå och lägga mig, och imorgon innan skolan blir det tandläkarn och slutar inte förns 20 över 3, ganska lång dag. 
Bjuder på lite bilder från gårdagen, och med det säger jag godnatt!
 
 

FRIDAY

Fredag, finally. 
Den här dagen har varit lite upp och ner, varit för mestadel på bra humör men huvudvärk smög förbi i slutet av dagen och kände mig helt snurrig ett tag, fick även stå på bussen ända från katrineholm till station i vingåker, sedan gå de 2km kvar hem till mig...men jag ska inte klaga!......
Tog nyss en dusch och nu sitter jag här framför datorn och kan knappt hålla ögonen öppna, tagit två treo pga huvudvärken och ska väl ta mig en liten tupplur. Ikväll får vi se vad som händer.
Shao
 
I somras, (brist på bilder)
 
 

MIGRÄN

Häromdagen var jag och shoppade med Elin i Marieberg och fick med mig en nu topp, Typ lite jul-fest-glitteraktig and I love it. Fick även med en svart kjol och en mascara. 
Imorgon blir det skola för min del, har nämligen varit hemma två dagar pga migrän ":)" alltid lika kul.
Har för det mesta legat i sängen och kollat lite nya filmer samt börjat kolla om Satc för typ 10oende gången, får aldrig nog av den serien. 
Om några timmar är det fredag och sedan HELG! Veckan har gått ganska snabbt och kan inte klaga så värst mycket på plugget heller men har längtat efter helgen och är så skoltrött som man kan bli. Har inga speciella planer imorgon, ska kanske träffa tovis eller något och på lördag är det fiesta!
Förlåt ifall texten ser lite konstig ut men skriver ifrån mobilen för internet slutade funka nyss och det har krånglat hela dagen, KILL ME. 
 
Tillsvidare!
(Mah new top, love love love)


TUMBLR

Orkar inte med bloggen ibland så följ mig på tumblr istället bitches 
http://rewindthehappines.tumblr.com
 

REDEMPTION SONG

Alltså den här killen är så jävla sjuk, pappa visade den för mig för några månader sen och vi båda vart helt mållösa. Förjävla bra är han! (och älskar älskar den här låten också)
 
 

5 DAGAR KVAR

 

SÖNDAGSÅNGEST

Hej jag sov till kl 2 idag och jag har världens största söndagsångest man kan ha. Proppade nyss i mig en fet tallrik med tomatsås och spagetti and I'm proud of it. Nu ska jag kolla himym och dö. 
Det enda som får mig att klara den här veckan är att jag ska shoppa i veckan och fest i helgen, tillsvidare!
Btw någon som sätt det där klippet från Cancergalan med han Edvin, lyssna på hans låt! man blir ju jätte ledsen efter man såg det klippet.. Den heter ''I will be here''
 
Gamla egopics bara för att jag är så tråkig.
 

HALLOWEEN

Halloween festen i torsdags vart lyckad tycker jag och jag hade det kul! Elin och jag kom hem skapligt sent, tror klockan var strax över 5 när jag kollade den för sista gången innan jag slocknade. 

Haha måste bara säga det här, kom på nu i efterhand den BÄSTA utklädnaden till halloween, och det irriterar mig sjukt mycket att jag inte var det istället.. kommer LÄTT vara det nästa år....ett tag kvar...
Tror ingen kommer vara samma heller mehehe (Inget läskigt bara en bra grej jag kom på)
 
Under fredagen åt jag en hel margarita pizza som satt väldigt fint, och slappade hela dagen. 
Ja idag.... så typiskt mig, vaknade för 1 timma och 10 minuter sen... så länge har jag varit uppe idag. Till mitt försvar så är jag halvt förkyld och det var därför jag inte kunde somna så värst tidigt inatt och att jag satt uppe och kolla på The carrie diaries.... Ikväll får vi se hur jag mår eller hur jag känner mig, kanske blir att dra utåt eller inte. Who knows..
 
Skapligt snygga och bra vänner jag har! Love you guys
(Bara du som saknades Tove, jag har absolut inte glömt bort dig honey boo boo)