WHALE RIDER

Hejhej, då var den här måndagen slut då. Vaknade upp som vanligt runt halv 6 men lät mig själv sova lite längre eftersom jag hade en timmas sovmorgon. Skoldagen gick ganska fort och när jag kom hem gjorde jag en väldigt god mellis som ni ser på bilden, det roliga är att klantig som jag är, tappade jag båda knäckebröden i backen direkt efter jag tog bilden haha... Just my luck. Tog mig ut på en pw kl 8 och kom hem klockan 9 ungefär, nu har jag duschat och ska kolla på en film som vi ska skriva om på engelskan, "Whale rider" heter den och sjukt tråkigt.. Vilket suger eftersom engelska är mitt favorit ämne, men ska försöka koncentrera mig nu och sedan sova. Night!
/ Sorry ifall jag skriver lite slarvigt men bloggar från mobilen. 


 
 
 

WHEN IT'S GETTING COLD

Alltså den här jackan! är sjukt sugen på att beställa den, men ska vänta ett tag till för jag gör alltid misstaget att beställa för tidigt och sen så hittar jag något bättre eller ångrar mig. Men om jag inte hittar någon annan så blir det nog den här till vinter. Sjukt snygg!
 

VILL SEEE

 

HÖST REDO

 






Hejhej, idag har jag äntligen shoppat!!! Blev inte så mycket men köpte precis det jag ville ha, och det har nog aldrig hänt förut.. Att jag åker och shoppar och får tillbaka det jag precis hade tänkt mig. Iallafall köpte en jätte gosig halsduk och två stora varma polotröjor som jag är helt inlove with!! Samt en mascara. 
Köpte även hårfärg idag (?????) Nu ska ombre-milla bort och jag ska bli mörkhårig! Lite sådär bra tajming till vintern. Vi får hoppas det blir bra! Sen har jag kikat på en vinterjacka/höstjacka som jag nog ska beställa imorgon! Då är min garderob a little step closer to being AUTUMN ready! Eller egentligen inte, vill ha hundra flera stickade tröjor! har knappt några snygga..
Men men, kollar just nu på ett väldigt spännande avsnitt av grey's och äter glass, inga planer alltså. 
Och måste tipsa om en grej, frusna vindruvor!! Sjukt gott, speciell gröna! Smakar lite som piggelin. Man har dom i frysen i en skål i ungefär 1 till 2 timmar sen är det klart!
 
(haha alltså ja måste skriva det för annars blir jag helt nojig, på första bilden har jag långa skor på mig, det är alltså inte mina vader som är mega tjocka till folk som inte kan se det........eh)
 
Nu ska jag inte skriva mera, pusshej.

KNITTED

 

GRATTIS MAMMA!

Vill säga ett stort grattis till min mamma som fyller 38 år idag!!!! 
Vi brukar inte fira sånt där så värst mycket och det är jag väldigt glad för, för jag hatar födelsedagar, hur tragiskt den än låter, speciellt mina egna. Men pappa hade köpt champagne (till dom såklart) sen ska vi äta en god middag och så blir det lite idol mys på det med dipp och annat gott. 
Hon fick en massage stol av pappa, den kommer man nog sno ganska ofta...hehe.
Jag har dock inte hunnit köpt något eftersom jag har varit pank hela veckan och vi åkte aldrig iväg förra helgen, men imorgon ska vi till Örebro och då ska jag nog hitta på någonting bra som jag kan ge henne!
 
Anyways, älskar dig mamsen, du är bäst. 
 
 
 

FUCK OFF

Idag har jag varit hemma från skolan för att jag sov ingenting inatt plus lite halvt sjuk. Tänker inte komma på någon ursäkt, men min kropp orkar inte med det här längre. Har tvingat mig till skolan så många gånger utan att ha sovit och jag orkar verkligen inte mera. Jag får så himla ont i huvudet hela dagen, blir sur, kan knappt hålla ögonen öppna och jag hade idrott som första lektionen. Idag sa kroppen nej. Dock missar jag inte för mycket hade bara två lektioner och slutat kl 11.
 
Somnade kanske runt kl 9 på dagen och sov till kl halv 1. Så har fått lite sömn iallafall.. madrömmar drömde man också under den tiden man sov, men så får jag alltid när jag somnar under dagen, so no suprise.
Annars sitter jag och fantiserar om brad pitt som alltid, och var jätte ledsen igår natt för att jag lyssnade på musik från brad pitt filmer och tove skrev något om att hon tyckte brad pitt och angelina är så fina tillsammans.. Och det är dom. 
AHHAHAHA ASSÅ JAG ÄR EN SÅNN JÄVLA STALKER BITCH, MEN VADFAN SKA JAG GÖRA, I'M CRAZY IN LOVE WITH HIM!!!!

Aja nu ska jag kolla lite grey's och äta glass. Fuck off alla överdrivet glada människor, Hatar er.
och Fight club är världen bästa film. Måste bara säga det.
 
 

FEELING GOOD

Jag drog ut på en pw iallafall! hejaaaa! gör skapligt ont i fötterna nu eftersom att jag har gått en massa. Ungefär 2,6 mil sammanlagt den här veckan och mina fötter är inte vana vid det haha... Gick dock en kortare runda idag och känner att jag är så jävla trött just nu så ska dricka upp mitt te, kolla lite Grey's sedan blir det att sova på direkten! godnatt! 

TIRED

Hejhej, redan lill-lördag som man kallar det och jag ligger utslagen i sängen proppmätt, käkade en stor mellis när jag kom hem och åt precis upp en skål med chocklad glass. Satt fint!
Försöker ju det här med att vara nyttigt, men att jag unnar mig minst en dag i veckan iallafall. Jag är inte en sånn som kan avstå från godsaker helt och hållet, men det är helt klart en förbättring från förut då jag kanske inte åt så mycket på en dag men proppade i mig med onyttigheter. Det är verkligen inte bra för kroppen.
Åt även en chockladboll i skolan och undrar hur jag har kunnat orkat all mat hela dagen, spräcker snart så mätt jag är. Men gott var det!
Annars har jag varit ganska stressad hela dagen, skoldagen började inte förns kl 10 och slutade kvart i 4, annars brukar man alltid sitta och vänta den där sista timmen på att klockan ska slå kvart i men i dag  sprang tiden iväg, vi håller på med en artikel i skolan och jag är inte alls klar, och det ska inlämnas imorgon.. har smått panik. 
Har skrivit på den litegrann nu och har en timma på mig imorgon i skolan, ska nu kolla ett grey's avsnitt sedan redigera lite bilder till fotoupggiften. 
Är så otroligt trött och har varit hela dagen, sov knappt 5 timmar inatt och jag förstår inte hur min kropp orkar.
Så blir ingen pw idag alltså... dock blev jag lite sugen... får se kanske går endå.
 
Aja nu ska jag sluta skriva. Pusshej.
 
 

PW

Nu är jag hemma efter en PW, var mycket kallare idag så hade på mig två tjocktröjor och sockor haha, nu sitter jag med yoghurt och en banan som jag ska äta upp framför ett avsnitt av grey's! Sedan ska jag sova så fort jag kan. 
Godnatt!

TUESDAY

Min goda mellis som jag åt när jag kom hem! Vanilj youghurt, banan, varma blåbär och riven kokos! mums! och te såklart. 

Skoldagen gick väldigt snabbt idag och vi gjorde verkligen ingenting på någon av lektionerna, förutom ett referat på svenskan. Satt på mcdonald's en stund med elin för att fördriva tiden och köpte en kaffe, gick hem i duggregnet och sen dess har jag även ätit lite köttfärslimpa, tagit bilder till våran fotouppgift och kollat ett Grey's avsnitt.
Runt kl 8 ska jag ut på en lång PW, och nu ska jag redigera lite bilder.
Pussss

YOU MAKE ME

WATERMELON

godkväll! idag stannade jag hem från skolan pga av att jag inte hade sovit en enda minut inatt, vilket händer så sjukt ofta som jag har skrivit förut. Har legat inne och degat hela dagen och kollat grey's, och tog mig ut på en långpromenad precis samma tid som igår och fy i helskotta vad skönt det är, använder runkeeper, och idag gick jag ännu snabbare, plus längre.
Till vinter vill jag börja gymma igen så ska kika runt vilket gym jag ska börja på, jag sa upp mig på actic strax innan sommaren, och nu känner jag att det är dags igen! men får vänta tills efter jul. 
Nu sitter jag bänkad, eller ligger rättare sagt med en stor tallrik fylld med vattenmelon och ska slå på ett grey's avsnitt. Imorgon blir det skolan! shao

WALK

Kom precis hem från en väldigt lång och skön promenad, 8,9km för att vara exakt och gick det på runt 50 minuter, inte illa pikat!
Men det är verkligen så himla skönt att bara gå runt i höstvädret med musik i öronen. Jag älskar att gå promenader, det bästa som finns typ.
Sen tog jag en snabb dusch och nu sitter jag redo med te och ska sätta på grey's! Älskar den serien så myckeeeet.

Godnatt!
 

TODAY

 
Drack en väldans god hallon smoothie till frukost, och även havregrynsgröt (som alltid), åt även en kebabtallrik nyss haha men den var ju inte riktigt lika fin att ta kort på. Usch blir äcklad när jag tänker på hur mycket skräpmat jag äter hela tiden, tycker inte ens det är gott ibland men äter bara för att jag är sugen. Vill verkligen sluta med det, men det är typ the hardest challenge of my life. Så svårt är det.
Men men, nu ska jag sätta på ett till grey's avsnitt, och försöka få mig själv att må bättre på något vis, vill inte vara såhär depp och ful och nä det är inte okej.
Happ sen är det skola imorgn också! SKIT NICE! WOHO!
 

NEW YORK STATE OF MIND

 

NEW YORK.
Du har varit i mina drömmar så många gånger, du är mannen i mitt liv. Och någon gång ska vi mötas och jag kommer aldrig lämna dig.
Du är drömmarnas stad, du är där man hittar vad man söker efter. DU är min framtid.
Fan vad jag vill dit, fan vad jag vill gå runt på gatorna, jag kan vara luspank. Jag behöver inte fina kläder eller status, Jag kan jobba som en servitris och ha natt skift, jag vill bara vara där. Andas in den förorenade statslukten, höra sirener stup i kvarten, se new york på hösten, vintern och sommaren, jogga på morgonen i central park, bo i en skruttig lägenhet med en rumskompis, gå på mysiga cafeér, ha en caffe i handen och möta en kärlek.

Jag kommer någon gång. Och då är det du och jag.
 
 New york the city that never sleeps. That's where I wanna be.
 

THAT FEELING

När jag mår såhär vill jag inte tänka. Jag känner inte rädsla, sorg, bittherhet. Ingenting.
Mitt huvud är tomt och min blick är tom. Jag ser bortom allt och alla, och jag trycker bort människor från mitt liv.
Jag lämnar dom utanför mitt sinne och mina känslor och verkligen, b r y r  m i g  i n t e .
 
Jag vill inte vara såhär. Hellre får jag mitt hjärta krossat av att vara så kär. En att vara för kallhjärtad för att ens låta någon komma in i mitt liv. Och inte känna någonting.
Jag kan bara gå en dag och må ingenting, helt okej, till och med bra. Sen kan jag få den där känslan, ett andetag kan kännas som ett år, mycket tungare och hårdare än alla andra. Och då blir jag sådär igen, allting är dåligt och inget kan få mig att må bra. Jag visar inte hur jag mår men inuti mig känns det som att en bomb har exploderat, Jag stänger in känslorna och mår så fruktansvärt dålig. 
Mitt hjärta pumpar jätte snabbt och jag får ont i magen varje gång jag tänker på livet. Allting, vad folk gör, vad jag inte gör, att jag måste leva idag, att jag faktist MÅSTE gå ur sängen, klä på mig & sätta på ett leende och prata med folk. 
Jag vill inte. Dom dagarna kommer, alldeles för ofta. Och dom håller kvar, dom försvinner inte.
Känslan försvinner inte. 
 
Och jag vet inte vad jag ska ta mig till.
 
 
Brad är världen finaste och får mig på lite bättre humör. Älska när han såg ut såhär!!!
 

PROM

En halvtful eller ganska ful bild från balen, men typ den enda jag ser relativt glad ut på haha..

Annars så kom tove till mig alldeles nyss helt utan förvarning, så jag skriker med min argaste röst när hon knackar: VAAADD?!?! (trodde det var pappa,mamma eller någon) hon bah: jaaa hallå?
haha, gulleplutt. Fast nu ska hon lämna mig för att träffa en kille....som vanligt... skämt åsido.
Dock känner jag mig fortfarande lite krasslig och hängig, men lite sällskap skadar ju aldrig.
 
Ska gå upp och ta lite gott nu som jag kan bjuda tove på när hon kommer tillbaka. Puss!
 
 
 

SICK

Jaha. Då är det lördag och jag ligger här helt genom förkyld och sjuk. Just my luck... 
Dock kan jag inte säga att det förvånade mig, visste att karma skulle komma tillbaka och bita mig i baken.. Har varit hemma för mycket det här året utan att ens varit sjuk... och nu fick jag ta smällen.
Iallafall, sa ju att jag skulle vara hemma igår. Men det blev inte riktigt så, klockan halv 10 kom tove hit och vi pratade osv, gick en lång promenad till en som hade chillkrök, var där till runt kl 12 sedan gick vi hemåt. 
Och mitt misstag igår var att gå i minusgrader mitt i natten med bara skinnjacka och en tunn t-shirt.. Vilket resulterar i dagens mående. 
Skulle egentligen åkt till örebro idag, och köpa en halsduk samt lite annat, så är väldigt sur just nu för behövde verkligen en ny halsduk. Men får väl åka någon annan gång i veckan.
Och det känns lite sorgligt att det är en bra sak att jag är sjuk på en lördag istället för i veckan när det är tråkig skola, för det får jag inte missa mera..'':)'' 
 
Ikväll eller idag blir det en dejt med sängen, grey's anatomy & mat. 
Ha en bra helg! 

Världens gulligaste lillasyster
 

VINTERJACKOR

 
 
Några snygga jackor!
 
Och så kommer det i år igen...vilken jacka ska man ha? kappa,dunjacka,päls (fake) osv.
Är sjukt sugen på den vita pälsjackan men sen å andra sidan så känns det inte riktigt jag... och har velat ha en snygg kappa ett tag också. Och sen tycker jag även dom andra korta är sjukt snygga också.
Dock är förändring aldrig fel, så kanske blir den med päls...hmm.. får kika runt lite mera.


MER FOTON PÅ BLOGGEN



 

Alltså nu när jag tänker på det, varför har inte jag några bra bilder här på bloggen? Jag menar det är ju så himla tråkigt att se egopics på mig från webcamen varje gång, samt några instagram bilder ibland.
Jag har en väldigt bra systemkamera som jag nästan aldrig rör, har inte fotat med den på typ ett halvår förutom när jag gjorde dom där fotouppgifterna. Och nu har jag även photoshop på datorn som jag fått genom skolan.
(Till alla som inte vet så går jag media)
Så nu har jag bestämt mig, ska börja fota mycket mer, kanske inte alltid på vardagar eftersom jag alltid är så trött och stressad. Men på helgerna och då jag har tid.
Är verkligen på ett sånt där blogg humör just nu och vill bli bra på att uppdatera med kul grejer. Och tycker det är jättekul att redigera & samt fota. 
Och då blir det väl typ, matbilder, vad jag gör under dagen, inspirations bilder, typ bilder på mig själv (hehe), och naturbilder och sånt. Låter väl bra?
 
 
 

GET IT OVER WITH

Hejhej, dagen började med ett bra humör dock har jag frusit något fruktansvärt nästan hela dagen (tills solen kom fram, thank god) Och skoldagen rullade på fint, hade zumba på idrotts lektionen och har aldrig gjort det förut. Till min förvåning var det as kul! även ifall jag såg ut som ett mongo som sprang runt och försökte röra på höfterna.
Dock är det inte jätte konstigt att jag tyckte det var kul, tycker verkligen om att dansa. Kan dock inte säga att jag någe bra haha...

Bussen idag var som vanligt proppfull och när jag väl var vid station i vingåker så gick inte bussen hem förns en 25minuter senare så köpte en cola på ica och väntade. Och kom hem för några timmar sen. 
Idag har jag absolut ingenting planerat, och hade inte ens gjort något ifall det kom upp något kul. Är så förbannat trött och det stör mig en väldans mycket.
 Har haft sömnproblem enda sen jag var liten och det har inte varit några större problem, men enda sen i början av 9an har det verkligen varit jobbigt. Är konstant trött men kan endå inte sova, och nej det är inte att jag har vänt dygnet, det har jag varit med om förut. Jag kan vara hur trött som helst, komma hem från skolan och lägga mig i soffan men kan endå inte somna. mamma vet om det och vi ska väl försöka ta tag i det och gå till en doktor. Men det här kommer alltid i perioder och håller på i veckor, sedan försvinner det.
 
ojoj, nu blev det ett väldans långt inlägg, tur att typ ingen läser bloggen. Hehe, nu ska jag ta något att käka & kolla grey's. Ha det fint!

THIS IS ME

Jag vet, jag är en riktig blekfis, but who care's.
Det här känns lite som ''the naked truth'' no makeup! förutom läppstiftet vilket är ganska obvious... Aja nu ska jag sätta på ett grey's avsnitt sen blir att sova! imorgon är det FREDAG

PHOTO

För några dagar sen så skulle jag göra en foto uppgift så tog några väldigt tråkiga bilder, redigerade dom lite snabbt nyss och tänkte dela med er av dom, min blogg är ju så otroliiiigt tråkig så det här kan väl behövas lite.
Äkta ''tar kort på fina blommor med en bra skärpa, nu är jag fotograf'' bilder.
ananrs så orkar jag inte skriva så mycket här längre, sorry folks
 
 
 

UNAPOLOGETIC

gooookväll 
Sitter eller ligger i min säng just nu framför grey's men har haft det uppe i snart 5 timmar och inte kollat klart ett avsnitt än... har lyssnat på en massor med musik och pratat med mamma & pappa emellan.
Idag var en ganska onödig men skön skoldag, började halv 9 och slutade kl 11 och hade bara två lektioner.
Åkte hem drog en havregrynsgröt och sov i 3 timmar. Sedan vaknade man vrålhungrig och bästa pappa beställde thai mat. Sjuuukt gott.. sen har jag bara varit hemma. Försökt tvinga hit tove men hon hade varit sjuk idag, dock har vi som vanligt haft sjuka konversationer i chatten haha. 
Imorgon ses vi och då blir det att förtära alkohol får jag hoppas, om vi hittar något kul...
Förövrigt är jag paranoid som vanligt, men dom senaste dagarna har mina ådrer och hjärtat gjort ovanligt ont. Har nästan alltid lite ont i årdrorna och det har jag fått från min mamma så det är inte så jätte konstigt, men hoppas bara inte det är något allvarligt. Min mamma har ju någon slags ledrematism och vill verkligen inte ha det.
Samt har mina ådror varit ovanligt blåa och inte bara på händerna & armarna, på mitt bröst och bröstkorgen sen på ryggen. Men det är säkert ingenting.
Har druckit upp en 1liters cola flaska också, var väldigt länge sen jag bara satt och drack cola framför en film, så fick bli det ikväll... Men ska jag vara ärlig så är jag jätte uttråkad. 
Nu ska jag kolla klart det där avsnittet av grey's. Pusshej!
 
Måste bara säga att jag älskar rihanna's album ''Unapologetic'' har lyssnat alldeles för lite på den, tycker det är hennes allra bästa. >

GOOD THINGS

Var bara tvungen att skriva ett litet kvällsinlägg, har mått halvdant hela veckan. Speciellt idag, en av anledningarna till varför jag varit hemma. 

Men några grejer fick mig på bättre humör, mycket bättre humör. Och hoppas det håller tills när jag vaknar upp imorgon, sånt där kan ändras så himla snabbt på mig. Inte humöret, mer hur jag mår. Jag kan fortfarande försöka vara glad osv men när man liksom vill må bra men man gör inte det pga av någon anledning, usch.
Iallafall
 
1. Tove min älskade bästis skrev lite roliga grejer och det får än alltid att må bättre. Att bara skriva med henne gör mig glad.
2. Fick typ nyss reda på att JK rowling ska göra en ny film om en av harry potters skolböcker osv. Står på aftonbladet. Är jätte taggad!!!! (älskar harry potter filmerna)
3. Fick veta att jag slutar kl 11 imorgon, OCH det är fredag, hur bra (???) + vi har studie dag på måndag, så extra extra lång helg. 

Förstår inte ens hur jag fortfarande kan må lite dåligt när jag vet alla dom här bra sakerna?? Men ska försöka putta bort dom där känslorna och vara glad endå. Så onödigt att vara ledsen över ingenting. Nu ska jag äta glass.
 
Pusshej (väldigt onödigt inlägg, but it's my blog bitches)
 
Det här är SÅ jag.

 
 

THURSDAY

Tja, fick bli ett inlägg från mobilen idag, torsdag. Var hemma idag och i tisdags, vet att det inte alls låter bra med tänkte på att jag redan varit borta en gång i veckan sen vi börja. Eller det är rättare sagt inge bra. Och har ingen mer att skylla på än mig själv.
Så tänker inte gå in i det där mer, får bara mer ångest än jag har då. Men ska verkligen. Verkligen försöka bättra mig. Annars så är det fredag imorgon och det tackar och bockar jag för. Slutar även tidigt så det sitter ju fint.
Idag har jag kollat på två filmer jag inte hade sätt på länge, what happens in vegas och my sister's keeper. Båda med Cameron diaz.
I helgen har jag inga planer men känner för att göra något kul, så vi får se hur det blir. Nu ska jag kolla på en för jävla tråkig matte film, som är i hela en timma. Sedan svara på några frågor till det, ur tråkig läxa, men men you gotta do what you gotta do.

 

Min frukost var vääääldigt god idag, plättar med banan och riven kokos!

 

KATE MOSS

 

PHRESH OUT THE RUNWAY



Helloooooo, Idag är det måndag igen och en ny vecka. 
Helgen gick väldigt fort och blev fest två dagar i rad, sedan vart det film & mys hela söndagen. 
Vi hade sovmorgon idag och fick även sluta tidigare, så tackar för det! 
Ska även säga ett stort grattis till bästaste elin som fyller 16 år idag!! grattis finis, och hoppas din dag har varit/är jätte bra! 
Nu ska jag gå ut och fota lite bilder till en uppgift vi har, om jag orkar... Fan jag ska ALLTID skjuta upp saker, har minst 8 saker jag måste göra men har liksom skitit i det och då blir jag såklart stressad och får göra allt i sista minuten. Sen har jag en matte uppgift då man ska kolla på en matte video i EN TIMMA.... liksom hallå. Räcker med det i skolan. 
 
anywaaaays.....  slår nog på en film först sen får vi se hur det blir med det där haha...
Vi hörs
 

18:59

Inte lite ego inte, nä nä. Haha har noll andra bilder på datorn. Såååå.... 
 
 
 
 

QUALITY TIME

 
Den här dagen började med världens största ångest över precis allting, och det ändrades efter knappt två timmar. Älskar när bara en liten grej får en att må bättre.
Iallafall, det var tove min älskade bästis som fick mig på bra humör. Hon kom hit runt kl halv 8 och vi satt vid mitt köksbord & drack kaffe tills vi skulle gå till bussen, dum som jag är så kollade jag fel så vi fick gå med rask takt till station, dock bor jag bara 1km ifrån så gick väldigt fort. 
Väl i skolan hade jag en väldigt bra skoldag också! först engelska som gick väldigt fort, sedan hade vi en håltimma och då fick vi åka in till staden för att se ingen annan än KNUGEN, Han var här i k-town ett tag och höll ett tal i runt 20minuter, missade dock nästan allt men man blev väl endå lite starstruk.
Strax efter det åkte vi tillbaka till stan & vi hade bara roliga lektioner så som media produktion, och film & tv produktion. Och vi har äntligen börjat med mer intressanta saker! wiiiee
Efter skolan träffade jag tove och daniel en snabbis, sedan följde hon med mig hem och vi snackade en massa skit & skrattade fööör mycket tills kl 8 ungefär då hon åkte hem. 
 
Var även med henne för igår också, och då blev det en väldans massa prat, vi åt mat på joans OCH fika haha fyfan va proppmätta vi var efter.... Och vi hade inte sätts ''på riktigt'' helt ensamma på ungefär två veckor så det var verkligen behövligt!!
Nu kom jag nyss ut från duschen, och såg att det här blev ett väldigt långt inlägg... Länge sen jag skrev ut hela dagen.
Men antar att det är OK ibland. Nä nu ska jag sluta babbla, imorgon börjar jag 08:30 och slutar tidigt! fin fint. 
Ska nog vara med tove imorgon ocksååå, har även lite planer inför helgen, får hoppas det blir bra.
 
Hejdååå
 
 
 
 

BRAD MY ONLY LOVE

Det går seriöst inte att beskriva hur galen jag är i han. Mår dåligt av att tänka på det, och hur länge. 
Min mamma gillar ju han en massa och hon har förstört mig för livet haha..  Jag skojar inte nu, jag har sätt ALLA hans filmer.
Ska nu slå på den bästa filmen han är med i, Legends of the fall. Jag råder alla som inte sätt den att se den NU!!!!!!! den är ju bara såå bra och man blir så ledsen också. Annars är fight club den bästa.

There's no one else like brad pitt.
'

I CAN'T STOP IT

I'm a mess you just can't handle, You're better of without me.
I'm better of without me.